Στην έκθεση παρουσιάστηκαν, τόσο  τα γνωστά Αυθεντικά Παραδοσιακά Κρητικά Προϊόντα της εταιρείας, όσο και  η νέα σειρά των Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων

Ρεκόρ επισκεψιμότητας, ξεπερνώντας κάθε άλλη χρονιά, κατέκτησε το περίπτερο της επιχείρησης  Κρητικό Εργαστήρι της Οικογένειας Λαμπάκη, στην διεθνή έκθεση τροφίμων «FOODEXPO 2018» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο METROPOLITAN EXPO στις 10-12 Μαρτίου.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν, τόσο  τα γνωστά Αυθεντικά Παραδοσιακά Κρητικά Προϊόντα της εταιρείας, όσο και  η νέα σειρά των Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων, με τη γνωστή υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, τεχνογνωσίας και φυσικά γεύσης, αποσπώντας και αυτή με τη σειρά της τεράστια αποδοχή και εξαιρετικές κριτικές.

Πολλοί επιχειρηματίες, από την Ελλάδα, αλλά και διεθνείς αγοραστές, έδειξαν έντονο ενδιαφέρον, ενώ με αρκετούς συνάφθηκε άμεση συνεργασία.
Το Κρητικό Εργαστήρι, πάντα πρωτοπόρο, ακολουθεί  την τάση της εποχής και την ανάγκη των καταναλωτών για προϊόντα διατροφής πιο  αγνά, φυσικά και ποιοτικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.ergastiri.gr ή επικοινωνήστε στο τηλ 28210 72155.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook