Το σαββατοκύριακο “ρίχνονται” στη “μάχη” τόσο οι Γυναίκες όσο και οι Νέοι Άνδρες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η γυναικεία ομάδα παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ενώ οι Νέοι Άνδρες συμμετέχουν στη β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, την προκριματική και την τελική. Το δεύτερο στάδιο θα χωριστεί με τις 4 ομάδες που θα εξασφαλίσουν την 1η και τη 2η θέση από τους δύο ομίλους, παίζοντας για την άνοδο στην Α1, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις, η 3η και η 4η κάθε ομίλου θα παίξουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Στόχος των κοριτσιών του Τάσου Παραδά είναι ξανά η εξασφάλιση της παραμονής. Στην α’ φάση ο ΝΟΧ αντιμετωπίζει την Ηλιούπολη, τον Ηλυσιακό και τη Χίο, σε αγώνες που θα φιλοξενηθούν στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Στον 2ο όμιλο, που θα γίνει στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν Ιωνικός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και ο ΝΟ Λάρισας του Χανιώτη προπονητή Βασίλη Κουνδουράκη.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Παραδάς, υπολογίζει στις: Γεραρχάκη, Ζανιδάκη, Κατσουλάκη, Λελεδάκη, Μαστρομανώλη, Μητράκη, Μουζακίτη, Μπαδογιάννη, Μυλωνάκη, Παπασηφάκη, Παυλοπούλου, Πενταράκη, Πλουμή, Σαραβελάκη και Σεργάκη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

1η αγωνιστική Σάββατο (17/03)
18:30 Ηλιούπολη – Ν.Ο. Χανίων
19:30 Ηλυσιακός – Χίος

2η αγωνιστική Κυριακή (18/03)
10:00 Ηλιούπολη – Χίος
11:00 Ηλυσιακός – Ν.Ο. Χανίων

3η αγωνιστική Κυριακή (18/03)
17:00 Ν.Ο. Χανίων – Χίος
18:00 Ηλυσιακός – Ηλιούπολη

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Στο Κολυμβητήριο Γλυφάδας οι πολίστες του Ηλία Μαχαίρα θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή για τον ΝΟΧ είναι η εξής: Αγιωργούσης, Δασκαλάκης, Κουτρουλάκης, Μαλινάκης, Μανιουδάκης, Μαστορακάκης, Μητράκης, Μπιτσάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Πολυχρονάκης, Πρωιμάκης, Σπάχιτς, Τριποδάκης, Τσιστράκης και Χάλαρης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
1η αγωνιστική Σάββατο (17/03)

10:30 Εθνικός – Ολυμπιακός
11:30 Γλυφάδα – Ν.Ο. Χανίων

2η αγωνιστική Σάββατο (17/03)
17:30 Εθνικός – Ν.Ο. Χανίων
18:30 Γλυφάδα – Ολυμπιακός

3η αγωνιστική Κυριακή (18/03)
11:00 Γλυφάδα – Εθνικός
12:00 Ολυμπιακός – Ν.Ο. Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook