Ένα βραβείο ως εταιρεία αρχιτεκτονικής και ένα για την αρχιτεκτονική μελέτη ξενοδοχείου στον Καβρό – Δείτε φωτο από το ξενοδοχειακό συγκρότημα που τους χάρισε το χρυσό

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, στο Καβούρι, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των GREEK HOSPITALITY AWARDS 2018.

Τα βραβεία διοργάνωσαν η εταιρεία ETHOS Media και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Δ.Ε.Θ. Helexpo.

Στο διαγωνισμό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, συμμετείχαν ξενοδοχειακά καταλύματα και εταιρείες που πλαισιώνουν τον τουριστικό κλάδο. Η χανιώτικη εταιρεία “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕ” απέσπασε δύο βραβεία για την αρχιτεκτονική μελέτη και διακόσμηση τουριστικών καταλυμάτων.

Τα βραβεία παρέλαβαν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας κ. Γιώργος Φραγγεδάκης και ο κ. Κώστας Γλεντουσάκης, τα οποία αντίστοιχα είναι:

Silver Award στην κατηγορία “Best Greek Architectural Firm”, ως εταιρεία αρχιτεκτονικής μελέτης και διακόσμησης.

Gold Award στην κατηγορία “Best Greek Hotel Architectural Project” για την αρχιτεκτονική μελέτη του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος 420 δωματίων κατηγορίας 5 αστέρων με την επωνυμία CROWN ROYAL RESORT & SPA στον Καβρό Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook