Σε πανηγυρικό κλίμα, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Κρήτης Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη έγινε η πρώτη γυναίκα μέλος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, του παλαιότερου Ομίλου της Κρήτης που ιδρύθηκε το 1964.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Νικόλας Σπετσίδης καλωσόρισε το νέο μέλος, στο οποίο και έδωσε το σήμα του Ρότασυ μαζί με ένα λεύκωμα – αφιέρωμα στα 50 χρόνια του Ρ.Ο.Η., ενώ ο Γραμματέας Παντελής Κρουσταλάκης αναφέρθηκε στην πορεία και την κοινωνική προσφορά της Θεανώς Βρέντζου Σκορδαλάκη. Στην αντιφώνησή της η Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη ευχαρίστησε τα μέλη του Ομίλου για την τιμή, δεσμευόμενη ότι με τις πράξεις της θα φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης και της τιμής που της έγινε.

Ακολούθησε ομιλία από τον Πρόεδρο του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΕΣυΠροΤΑ) Γιάννη Λιονάκη με θέμα «Τα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη – Γιατί δεν αλλάζουν τα πράγματα…». Μια ομιλία που όπως αναμενόταν καθήλωσε το κοινό και έδωσε αφορμή για να ακολουθήσει συζήτηση για το σημαντικό αυτό ζήτημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook