Η Κρήτη είναι ο καλύτερος προορισμός και για το Πάσχα! Ανακαλύψτε οικονομικά πακέτα διαμονής, σε δημοφιλή ξενοδοχεία σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, που θα σας συναρπάσουν με τις πλούσιες παροχές τους.

Αν ακόμα ψάχνετε για τον ιδανικό προορισμό μπορεί να τον έχετε δίπλα σας και να μην το ξέρετε…

Ακολουθούν 3 ξεχωριστά πακέτα διαμονής για το Πάσχα, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σ’ εσάς! Ανακαλύψτε τα:

Lyttos Beach στη Χερσόνησο – Αll inclusive διαμονή, με 50€ ανά άτομο/διανυκτέρευση για 3 διανυκτερεύσεις ή  55€ ανά άτομο/διανυκτέρευση για 2 διανυκτερεύσεις. Δωρεάν το 1ο παιδί έως 14 ετών.

Στο πακέτο περιλαμβάνεται πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και ελεύθερη κατανάλωση σε ποτά-αναψυκτικά-καφέδες.

  

Rithimna Beach στο ΡέθυμνοΗμιδιατροφή και πολυτέλεια 5 αστέρων, με 50€ ανά άτομο/ διανυκτέρευση.

Στο πακέτο περιλαμβάνεται πρωινό και 1 πλούσιο γεύμα την ημέρα. Επίσης, το ξενοδοχείο παρέχει μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα και εκκλησία όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την περιφορά του Επιταφίου και την Αναστάσιμη θεία λειτουργία.

  

Anissa Beach στη ΧερσόνησοAll inclusive διαμονή, με 40€ ανά άτομο/διανυκτέρευση + 10€ τα παιδιά).

Στο πακέτο περιλαμβάνεται πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και ελεύθερη κατανάλωση σε ποτά-αναψυκτικά-καφέδες. Επίσης, το ξενοδοχείο παρέχει μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα και εκκλησία όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την περιφορά του Επιταφίου και την Αναστάσιμη θεία λειτουργία.

Όλα τα πακέτα διαμονής περιλαμβάνουν: συμμετοχή στο Αναστάσιμο δείπνο (με τη συνοδεία όλων των παραδοσιακών πιάτων, όπως μαγειρίτσα, καλτσούνια, αυγά κλπ.) και φυσικά στο πατροπαράδοτο ψήσιμο του οβελία, ανήμερα του Πάσχα. Πάντα με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι.

Για πληροφορίες – κρατήσεις επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 28210 97868 & 6944691129

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook