Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Αστέρας Ρεθύμνου νίκησε με 3-2 τον ΑΟ Χανιά στη Σοχώρα, κερδίζοντας την άνοδο στη Β' Κατηγορία Γυναικών.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τα κορίτσια του ΑΟΧ, που αποδείχθηκε και οδυνηρή. Πάντως το νεανικό σύνολο του Νίκου Πασβάντη έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Στο 10' η Χανιώτισσα, Κελαϊδή, έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει στο 49' η Κονταράκη. Στο 52' η Τούνα σημείωσε το 2-1, για να ακολουθήσουν το δοκάρι της Τζουτζουράκη στο 63' και το εκπληκτικό γκολ από μακρινή απόσταση της ίδιας παίκτριας στο 64'.

Με τη σέντρα όμως σχεδόν η Τούνα "έκλεψε" την μπάλα από τη Μαυροματίδη και με "λόμπα" και τη βοήθεια του οριζόντιο δοκαριού έκανε το τελικό 3-2.

Διαιτητής: Πατεμτζής
Βοηθοί: Ελευθεράκης-Σφακιανάκης

Αστέρας Ρεθύμνου (Παναγιώτης Αντωνιάδης): Ζάχου, Νάνου, Κελαϊδή, Τούνα, Ζντράβκοβιτς, Ε. Δρακάκη, Δαφέρμου (57' Πολυκανδριώτη), Ζ. Δρακάκη (69' Τσουτσουδάκη, 90+1' Μαγγανά), Νικηφόρου, Μαραγκουδάκη, Σταυρουλάκη (46' Μιχελακάκη).

ΑΟΧ (Νίκος Πασβάντης): Χαραλαμπάκη, Πισσαδάκη, Αθανασίου (75' Στανίνου), Γεωργιακάκη, Μασούρη, Νιαυραδάκη (79' λ.τρ. Ζυμβραγουδάκη), Κοτσίφη (82' Κασσωμένου), Κονταράκη, Μοίρα, Τζουτζουράκη, Μαυροματίδη.

ΦΩΤ. Αντ. Αναστασάκης