Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων

Τη Κυριακή 18 Μαρτίου, στο Ακρωτήρι Χανίων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρου, των Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Βουλγαράκη Απόστολο, Καλογερή Νικόλαο και Μιχελογιάννη Δημήτριο, του Δημάρχου Σφακίων κ. Ζερβού Ιωάννη, του Αντιδημάρχου κ. Πρωτοπαπαδάκη Γεώργιο, της Περιφερειακής συμβούλου κ. Πρωτοπαπαδάκη Ζαχαρένιας, του Πολιτικού Μηχανικού Δήμου Σφακίων κ. Μαραγκάκη Στυλιανού και εκπροσώπου του «Ερμής μελετητική».

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν κυρίως τη θεομηνία που έπληξε το Δήμο Σφακίων στις 20/02/2018 και τις αναγκαίες χρηματοδοτήσεις και παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των προβλημάτων που προέκυψαν. και τα αναπτυξιακά έργα του Δήμου για την τρέχουσα και επόμενη χρονική περίοδο με ιδιαίτερη αναφορά την Τ.Κ. Αγίας Ρουμέλης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων για την  προώθηση των θεμάτων, έχοντας ως αποτέλεσμα την μέγιστη καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των δημοτών και επισκεπτών των Σφακίων και την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook