Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό – Ο αστυνομικός δεν γνώριζε τη γυναίκα, αλλά την είδε για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο Λάρνακας και την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της – Συνελήφθη και προφυλακίστηκε

Κύπριος αστυνομικός συνελήφθη και προφυλακίστηκε γιατί πήγε ένστολος έξω από το σπίτι γυναίκας και αφού γδύθηκε, αυνανίστηκε και εκσπερμάτωσε στη πόρτα του αυτοκινήτου της. 

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό και ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και πέραν της ποινικής εξετάζεται εναντίον του και πειθαρχική υπόθεση. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να διαπιστωθεί το αδίκημα, λήφθηκε DNA από τη πόρτα του αυτοκινήτου της γυναίκας και έγιναν επιστημονικές εξετάσεις για να ταυτοποιηθεί το γενετικό υλικό με τον αστυνομικό. 
Ο αστυφύλακας δεν γνώριζε τη γυναίκα, αλλά την είδε για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο Λάρνακας και την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της. 

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές ο αστυνομικός έχει απασχολήσει και άλλες φορές την υπηρεσία του με την περίεργη συμπεριφορά του και μετατίθεται από υπηρεσία σε υπηρεσία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook