Το απόγευμα στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων της ΕΠΣ Χανίων πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Χανίων, όπου αναμετρώνται Παλαιόχωρα και ΣΥΝΚΑ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κώστας Κωνσταντινίδης και οι εκπρόσωποι των ομάδων έκαναν κάλεσμα για τον τελικό της Τετάρτης (21/03, 17:30), που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδά του θα διατεθούν σε συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε δύσκολη στιγμή, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Ο επικεφαλής του Δ.Σ. της ΕΠΣΧ έδωσε συγχαρητήρια στις ομάδες και έκανε κάλεσμα στον κόσμο για να παρευρεθεί στον τελικό, τονίζοντας ότι η Ένωση αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου. Τέλος ευχαρίστησε θερμά τα καταστήματα αθλητικών ειδών “Σταύρος Σπορ” για τις εμφανίσεις των δύο φιναλίστ, ενώ τόνισε ότι θα υπάρξει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τη ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και ραδιοφωνική από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ο προπονητής της Παλαιόχωρας Δημήτρης Μαγκαφίνης τόνισε ότι στόχος της ομάδας του μετά το Σούπερ Καπ και την παραμονή στη Γ’ Εθνική είναι να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα με την κατάκτηση και του Κυπέλλου. Ο ομόλογός του στο ΣΥΝΚΑ Θανάσης Κολιτσιδάκης χαρακτήρισε φαβορί την Παλαιόχωρα, τονίζοντας όμως ότι αυτό δε λέει κάτι, αφού στην ποδοσφαιρική του πορεία πανηγύρισε Κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ ηττήθηκε σε τελικό από τον Πανιώνιο και αντίστοιχα σαν προπονητής το κατέκτησε στο Ηράκλειο με τον Ηρόδοτο και το έχασε στο Ρέθυμνο από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας (Ασή Γωνιά) με την Επισκοπή. Παράλληλα έφερε και το παράδειγμα του απίστευτου διπλού του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άγιαξ αλλά και της ήττας στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΟΠ Ανδρέας Λουγιάκης ευχήθηκε ο τελικός να είναι μια γιορτή για το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Ο αντιπρόεδρος του ΣΥΝΚΑ Ανδρέας Χιωτάκης τόνισε ότι είναι καλό για την ομάδα του που έχει να αντιμετωπίσει ομάδα Γ’ Εθνικής για να “τεστάρει” δυνάμεις εν όψει της επιστροφής της στην κατηγορία αυτή.

Τέλος ο ποδοσφαιριστής του ΣΥΝΚΑ Άλκης Δημήτρης, αφού – όπως και ο προπονητής του έδωσε συγχαρητήρια στην Παλαιόχωρα για την παραμονή – υποστήριξε ότι θα γίνει πολύ καλό παιχνίδι και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου ώστε να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό για τον συνάνθρωπό μας που χρειάζεται βοήθεια.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook