Μετά την ένταξη του Δήμου Ιεράπετρας από Διεθνή Επιτροπή αξιολόγησης παραλιών στον κατάλογο των πενήντα πρώτων περιοχών της Νότιας Ευρώπης με παραλίες υψηλής ποιότητας, και συγκεκριμένα μετά την απονομή του τρίτου βραβείου, ο Δήμος υπέβαλε υποψηφιότητα, προκειμένου να αναλάβει τη διοργάνωση της τελετής απονομής των βραβείων.

Στη σχετική διαδικασία συμμετείχαν και άλλοι Ελληνικοί Δήμοι και το Διεθνές Γραφείο της Ένωσης Θαλασσίων και Παράκτιων Περιοχών επέλεξε την Ιεράπετρα.

Επομένως, ο Δήμος Ιεράπετρας, τιμάται για δεύτερη φορά σε διεθνές επίπεδο, επιλεγόμενος μεταξύ μεγάλου αριθμού Δήμων, που είχαν συμμετάσχει, τόσο στη διαδικασία επιλογής των καλύτερων παραλιών της Νότιας Ευρώπης, όσο και στην διαδικασία ορισμού του Δήμου, που θα διοργανώσει την τελετή απονομής, γεγονός με ευρύτατη προβολή και σημασία.

Η σχετική τελετή θα οργανωθεί κατά τους μήνες Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, για την άρτια προετοιμασία της, ώστε, ο Δήμος και οι πανέμορφες περιοχές του να τύχουν και πάλι των θετικών κρίσεων που τους αξίζουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook