Για δοκιμαστικά στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού θα βρεθούν την Τετάρτη (21/03) δύο παιδιά της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας.

Ο λόγος για τους Φουσά Μπρίσλι και Άγγελο Λαδά, που μετά τη συμμετοχή τους στο καμπ του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο κλήθηκαν για δοκιμαστικά στο Ρέντη.

Η “ερυθρόλευκη” Ακαδημία των Χανίων παράλληλα είχε την τιμητική της στον πρόσφατο χορό της ΕΠΣΧ, όπου βραβεύτηκαν οι ομάδες Προπαίδων και Νέων (της συνεργαζόμενης ομάδας ΣΥΝΚΑ), για τους περσινούς τίτλους που κατέκτησαν.

Η ανακοίνωση της Ακ. Νέας Κυδωνίας έχει ως εξής:

Το Σάββατο 17 Μαρτίου το Δ.Σ της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας παρευρέθηκε στις βραβεύσεις  της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, και με μεγάλη  χαρά και ικανοποίηση είδε να βραβεύονται τόσο η ομάδα των Προπαίδων της, όσο και η ομάδα Νέων της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, (παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία) για την κατάκτηση των περυσινών Πρωταθλημάτων  στην κατηγορία Προπαίδων και Νέων αντίστοιχα.

Οι επιτυχίες αυτές, αποδεικνύουν την πολύ ποιοτική δουλειά που γίνεται τόσο στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας όσο και στις ομάδες Παίδων και Νέων της ΑΕΕΚ ΣΥΝ.ΚΑ πιστοποιώντας την άριστη συνεργασία των δυο σωματείων.

Επίσης μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει και για το γεγονός ότι την Τετάρτη 21 Μαρτίου, δύο από τους βραβευθέντες ποδοσφαιριστές των Προπαίδων της Ακαδημίας (φετινών Παίδων ΑΕΕΚ ΣΥΝ.ΚΑ) ο αρχηγός Φουσά Μπρίσλι και ο επιθετικός Λαδάς Άγγελος μετά από τα δοκιμαστικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Ρέθυμνο κλήθηκαν για επιπλέον δοκιμαστικά στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Η διοίκηση της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας εύχεται σε όλους τους αθλητές, υγεία, και επιτυχίες τόσο στην προσωπική όσο και στην αθλητική τους πορεία.

Επίσης συγχαίρει την ΕΠΣ Χανίων για την άψογη διοργάνωση της φετινής γιορτής.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook