Συνεπείς στο ραντεβού τους, έμειναν οι \”αποφασισμένοι\”, όπως φαίνεται, \”Αγανακτισμένοι\” του νησιού που από το απόγευμα συγκεντρώνονται σε κεντρικές πλατείες ενώνοντας τις φωνές τους με τους \”Αγανακτισμένους\” σε όλη την Ελλάδα που πραγματοποιούν αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Στο Ηράκλειο σημείο συνάντησης για το κίνημα της πλατείας είναι η Πλ. Ελευθερίας, όπου μετά από περίπου ένα μήνα ( μετά την υποχρεωτική εκκένωσή της από \”Αγανακτισμένους\” με εισαγγελική εντολή), θα βρεθούν και πάλι στο ίδιο σημείο για να συζητήσουν για την οικονομικοκοινωνική πραγματικότητα που διαμορφώνεται.

Στο Ρέθυμνο, το ραντεβού έχει δοθεί για τις 20:30, στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη ενώ κεντρικό σύνθημα στην πρόσκληση για συμμετοχή στη συγκέντρωση είναι ότι \”Δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν\”.

Στα Χανιά οι \”Αγανακτισμένοι\” ενώνουν τις φωνές τους με φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης και του ΤΕΙ, που αντιδρούν στο νέο νόμο πλαίσιο.

Στον Άγιο Νικόλαο, οι \”Αγανακτισμένοι\” συγκεντρώνονται από τις 8 στην πλ. του Ελευθερίου Βενιζέλου με το σύνθημα που επικρατεί να είναι \”Αποφασισμένοι Αγανακτισμένοι\”.

(φώτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook