Παρά το γεγονός ότι δεν έδειξαν και κάτι το ιδιαίτερο αμφότεροι οι προπονητές των ομάδων τους έδειξαν να μένουν ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσίασαν ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης στο μεταξύ τους φιλικό που έγινε στο «Γεντί Κουλέ».

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του ματς ο Νίκος Καραγεωργίου επισήμανε : «Έγινε ένα παιχνίδι προπόνησης. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν με τακτική. Σε μεγάλο βαθμό αμυντικά και οι δύο πήγαμε καλά, αλλά επιθετικά όχι. Είναι θετικό να έχεις τη δυνατότητα να παίζεις τέτοια παιχνίδια και είναι προς όφελος και για εμάς, αλλά και για τον ΟΦΗ.
Εμείς είχαμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι σήμερα, ανταποκριθήκαμε σε σημαντικό βαθμό στο νέο αυτό σύστημα στον αμυντικό τομέα, αλλά όχι επιθετικά. Δοκιμάσαμε το 4-4-2, για να το έχουμε και αυτό αν ποτέ μας χρειαστεί, δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στον ΟΦΗ και σε όλους για το νέο πρωτάθλημα».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις και του Νίκου Αναστόπουλου: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, εμείς διανύουμε την 4η εβδομάδα που προετοιμαζόμαστε και ο αγώνας αυτός μας βοήθησε αρκετά. Ακόμα χρειαζόμαστε χρόνο για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Στα δύο πρώτα 15λεπτα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, μετά όμως η κούραση που έχουμε καθώς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, μας άφησε σημάδια. Δεν είχαμε σκοπό να παρουσιαστούμε σήμερα έτοιμοι, αλλά όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση που είχαμε. Έπαιξαν πρώτη φορά και τα νέα παιδιά. Έδειξαν ότι είναι ικανοί, αλλά θα πρέπει να το αποδεικνύουν συνέχεια. Προσπάθησαν αρκετά σήμερα, αλλά κάποιοι είναι λίγο πίσω. Είναι πάρα πολύ καλό ότι δεν παίζουμε ακόμα και έχουμε το χρόνο που χρειαζόμαστε για να δουλεύουμε. Εμείς θέλουμε να έχουμε μια δυνατή 20άδα και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο. Θα ξεκουραστούμε μια μέρα και θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας μετά από δυνατές προπονήσεις».

Ερωτηθείς για τις τελευταίες κινήσεις της ομάδας του στο μεταγραφικό παζάρι , ο προπονητής του ΟΦΗ, κράτησε και πάλι κλειστά τα χαρτιά του : «Κυκλοφορούν αρκετοί ελεύθεροι παίκτες και μέχρι τις 10 του μήνα θα δούμε τι θα κάνουμε».

Στην αίθουσα τύπου βρέθηκε και ο Ζόρντι Λόπες, ο οποίος σχολιάζοντας την απόδοση της νέας του ομάδας τόνισε: «Είδα κάποια καλά στοιχεία στην ομάδα, είναι δυνατή και προσπαθεί συνέχεια. Είναι όμως και κουρασμένοι κάποιοι παίκτες από την προετοιμασία που κάνουν. Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια και να φανούν οι δυνατότητές μας στο πρωτάθλημα.
Εγώ έχω κάνει μια μόνο προπόνηση με την ομάδα και θα συνεχίσω τη δουλειά, έτσι ώστε όταν με χρειαστεί ο προπονητής μου να είμαι έτοιμος. Όπου και όποτε με χρειαστεί, θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα του γηπέδου ο Ισπανός άσος ανέφερε: «Μου είχαν πει ότι η ατμόσφαιρα στα Ελληνικά γήπεδα είναι θερμή και το διαπίστωσα σήμερα. Ο κόσμος του ΟΦΗ και η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι τέτοια που σε βοηθά να παίξεις καλύτερα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook