Το θέμα της δραστικής αντιμετώπισης των αυξανόμενων κρουσμάτων κλοπής καρπών αβοκάντο στην ύπαιθρο του Νομού Χανίων έθεσαν σήμερα με κοινή παράστασή τους στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ. Κών/νο Λαγουδάκη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων κ. Γεώργιο Λιμπινάκη, οι βουλευτές Χανίων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης.

Οι βουλευτές μετέφεραν την έντονη ανησυχία των παραγωγών του προϊόντος με τους οποίους είχαν συναντηθεί το περασμένο Σάββατο για την έκταση που έχουν προσλάβει οι κλοπές αβοκάντο και ζήτησαν από τους αρμόδιους να ενταθούν και να συστηματοποιηθούν οι έλεγχοι παντός είδους (περιπολίες, έλεγχοι σε παραστατικά διακινητών, σε συσκευαστήρια κλπ.) αλλά και στους άλλους Νομούς της Κρήτης, ώστε να παταχθεί η παρανομία που εκτός από τη μεγάλη περιουσιακή ζημιά που προκαλεί, εγκυμονεί και κινδύνους για την ασφάλεια της Χανιώτικης Υπαίθρου.

Από την πλευρά της Αστυνομίας δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι στο άμεσο μέλλον θα ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για την εξάλειψη της απαράδεκτης αυτής κατάστασης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook