Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Στάδιο Καραϊσκάκη στον Πειραιά από τις 2 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουνίου 2018.

Ο Δήμος Πλατανιά  εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής του, στην Έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών ΄΄ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ’’, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Στάδιο Καραϊσκάκη στον Πειραιά από τις 2 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουνίου 2018.

Η συγκεκριμένη έκθεση  θα  φιλοξενήσει εκθέτες και προϊόντα από όλη την Ελλάδα, δίνοντας Πανελλαδικό χαρακτήρα στις ήδη πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις της.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ , ο Δήμος μας  προτίθεται να έχει  δικό του περίπτερο ως  ‘’Δήμος Πλατανιά’’ και  να το διαθέσει σε όλους τους παραγωγικούς Φορείς που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, για την ανάδειξη των ποιοτικών μας προϊόντων και γενικότερα την προβολή  της τοπικής μας ταυτότητας. 

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας στο περίπτερο του Δήμου ,το αργότερο έως την M.Πέμπτη 6 Απριλίου 2018,  στα τηλέφωνα 28213-41050 και 28213-40034.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook