Οι «Ημέρες τουρισμού» θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Τσατσαρωνάκειου πολιτιστικού πολύκεντρου υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Ι.Μ. Κισσάμου & Σελίνου στις 19, 20 και 21 Απριλίου 2018. 

Ο Δήμος Κισσάμου προσβλέποντας στην επανατοποθέτηση, διαμόρφωση και ανάδειξη του τουριστικού brand της Κισσάμου, έχει συμπεριλάβει στο ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου για το έτος 2018, το οποίο και έχει λάβει την έγκριση του ΕΟΤ, μια σειρά από δράσεις προβολής αλλά και εκπαίδευσης-εξειδίκευσης στο κομμάτι του τουρισμού, όλων όσων εργάζονται ή αποτελούν εν δυνάμει εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού.   

Η δράση με την επωνυμία «Ημέρες τουρισμού» αποτελεί μια ιδέα που μιμείται καλές πρακτικές και προσβλέπει να αποτελέσει εφαλτήριο μόρφωσης, εκπαίδευσης και εξειδίκευσης για τους εργαζομένους και τους επαγγελματίες του τουρισμού. Οι «Ημέρες τουρισμού» θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Τσατσαρωνάκειου πολιτιστικού πολύκεντρου υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Ι.Μ. Κισσάμου & Σελίνου στις 19, 20 και 21 Απριλίου 2018. 

Οι «Ημέρες τουρισμού» αποτελούνται από (δωρεάν) επιμορφωτικά σεμινάρια που απευθύνονται σε υπαλλήλους και ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, με στόχο την επιπλέον εξειδίκευση των ανθρώπων που αποτελούν την εικόνα της περιοχής και όχι μόνο. Τα σεμινάρια θα γίνουν από έμπειρους επαγγελματίες και ανθρώπους που έχουν προσφέρει και αναδείξει το τουριστικό προϊόν, από ανθρώπους που ‘’έχουν κάτι να πουν’’ σχετικά με τον επισκέπτη και την σχέση του με τις επιχειρήσεις και την περιοχή. Τα σεμινάρια θα είναι θεματικά και θα περιλαμβάνουν πολλές διαφορετικές ενότητες και ομιλητές που θα ανακοινώνονται σταδιακά από την επίσημη σελίδα στο facebook:  https://www.facebook.com/daysontourism/  .

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία του Δήμου Κισσάμου (2822340200).  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook