Ο ΟΦΗ πήρε θέση για την ανακοίνωση του Εργοτέλη και καταδικάζει όσα έγιναν εκτός του γηπέδου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν μπορεί να αμαυρώσει την συνολική παρουσία του κόσμου.

Το περιστατικό που έγινε από αγνώστους που ήταν εκτός του «Γεντί Κουλέ» δεν μπορεί να αμαυρώσει την καταπληκτική παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Και μάλιστα όταν ένα ολόκληρο γήπεδο είναι στο πόδι όπου δεν συνέβη τίποτα απολύτως κατά την διάρκεια του αγώνα. Στον ΟΦΗ χαρακτηρίζουν υπερβολικές τις αντιδράσεις που προήλθαν από την επίσημη ανακοίνωση του Εργοτέλη τονίζοντας μάλιστα με νόημα ότι «ο ΟΦΗ καταδικάζει αυτό το γεγονός» και παράλληλα ότι «δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους φίλους του Εργοτέλη που μάλιστα τους φιλοξένησε ο ΟΦΗ εντός του «Γεντί Κουλέ».

Και συνέχισαν λέγοντας στον ΟΦΗ ότι «το περιστατικό αυτό δεν μπορεί να αμαυρώσει την όμορφη ποδοσφαιρική εικόνα που δημιούργησαν 6 και πλέον χιλιάδες θεατές».

Όπως επίσης, κάτι άλλο που έχει σημασία και απουσιάζει από την ανακοίνωση του Εργοτέλη είναι ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεν κάνει ούτε μια αναφορά (!!) στην ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ», σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Και η ανακοίνωση του Εργοτέλη

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας αλλά και του ΟΦΗ για την άψογη αγωνιστική συμπεριφορά τους και το εξαιρετικό παιχνίδι που προσέφεραν, διαφημίζοντας με την εικόνα τους το ποδόσφαιρο. Ένα παιχνίδι το οποίο, δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να απολαύσουν όλοι οι φίλοι της Football League, καθώς η ΕΤ3 επέλεξε να αναμεταδώσει άλλα παιχνίδια, προφανώς πιο «ενδιαφέροντα».

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας που βρέθηκε στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» και στήριξε κόσμια και χωρίς παραφωνίες την προσπάθεια των παικτών μας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να καταδικάσουμε την αναίτια επίθεση με πέτρες που δέχτηκαν οι φίλαθλοι της ομάδος μας, οι οποίοι βρέθηκαν στην θύρα 6 και ως εκ θαύματος δεν θρηνήσαμε θύματα.

Τέτοιου είδους γεγονότα αμαυρώνουν τον χώρο του αθλητισμού και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να λάβουν άμεσα πιο δραστικά μετρά, προκειμένου να μην επαναληφθούν στο μέλλον αντίστοιχα συμβάντα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook