“Γεμάτη” δραστηριότητες ήταν η Τρίτη για τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού.

Το μεσημέρι το πρόγραμμα είχε ένα ενδιαφέρον σεμινάριο από τη Sportradar, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την πολυεθνική εταιρεία που συλλέγει και αναλύει δεδομένα που αφορούν τον αθλητισμό.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε προπόνηση στη Μοναχή Ελιά με το βλέμμα στο ματς του Σαββάτου (31/03, 15:00) στη Σπάρτη.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεσημέρι της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της ομάδας.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Sportradar, ένας εκπρόσωπος της πολυεθνικής εταιρείας που συλλέγει και αναλύει δεδομένα που αφορούν τον αθλητισμό βρέθηκε στα Χανιά για την ενημέρωση της ομάδας μας.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων και ο τίτλος του ήταν ο εξής: “ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ!”.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση για το πώς οι match-fixers (διεθνής όρος που χρησιμοποιείται για τα πρόσωπα που χειραγωγούν αγώνες) διαφθείρουν τον κόσμο των αθλημάτων μέσω των χειραγωγημένων αυτών αγώνων.

Πρόκειται για ένα σημαντικό κίνδυνο για τις καριέρες και το μέλλον των παικτών, των ιθυνόντων σε συλλόγους και διαιτητών.

Μετά το σεμινάριο της Sportradar η ομάδα μας πραγματοποίησε προπόνηση στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς, με το βλέμμα στο εκτός έδρας ματς με τη Σπάρτη (31/03, 15:00).

Το πρόγραμμα περιείχε προοδευτική επανένταξη μετά από ρεπό, με ασκήσεις ευλυγισίας, ευκινησίας και τεχνικοτακτικής στην προθέρμανση και υποομαδική τακτική στο κυρίως μέρος.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σάλιακας, Τόλι και ο Σερβιλάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook