Aύριο Πέμπτη 29 Μαρτίου στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Ετήσια Γενική Συνέλευση των οικοδόμων του Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 29 Μαρτίου, στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου αναφέρεται:

“Μετά από την Πανελλαδική Πανοικοδομική Απεργία, δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού για την  Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 7 μμ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Δεν περιμένουμε από άλλους να μας λύσουν τα προβλήματά μας.  Δυναμώνουμε την ταξική γραμμή, δουλεύουμε με ενιαίο τρόπο, διεκδικώντας αυτό που έχουμε ανάγκη, δηλαδή υπογραφή κλαδικής σύμβασης με αυξήσεις, ώστε να μπορούμε συλλογικά να προστατευόμαστε, να προστατεύουμε τον ιδρώτα μας από την επιθετικότητα του κεφαλαίου που στηρίζεται πάνω σε συγκεκριμένους νόμους που έχουν ψηφίσει διαχρονικά οι κυβερνήσεις.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη, γιατί είναι πολύ σημαντικό να γίνει ακόμη πιο γνωστό στον κλάδο, στους συναδέλφους, στους εργαζόμενους  στις κατασκευές, στους άνεργους ΤΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ έχουμε σαν οργανωμένο κίνημα.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

►   Υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

►   Αυξήσεις σε μεροκάματα και μισθούς, – Όχι στα φτηνά ένσημα

►   Μέτρα για την προστασία των ανέργων και την αναθέρμανση της οικοδομικής δραστηριότητας με επίκεντρο τις λαϊκές ανάγκες

►   Αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων

Καταλαβαίνουμε ότι κανείς δεν μας χαρίζει τίποτα. Καταλαβαίνουμε πως όση αναμονή κι αν δείξουμε τόσο χειρότερα βρισκόμαστε την επόμενη μέρα.

Όλοι λοιπόν στη Γενική Συνέλευση Πέμπτη 29 Μάρτιου 2018 στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο.

ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook