Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει στο Μάλεμε, στο Πολιτιστικό Κέντρο, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και ώρα 8 το βράδυ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, το έργο του Κώστα Τσιάνου «ΖΩΗ… χαρισάμενη!».

Το ρόλο της Ζωής ερμηνεύει η Αγγελική Λεμονή.

Το έργο έγινε δεκτό με ενθουσιασμό την περασμένη θεατρική περίοδο, από το θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας και απέσπασε τους ύμνους της κριτικής. 

Χαρακτηρίστηκε «έργο αριστουργηματικό», η «θεατρική έκπληξη της χρονιάς», «ένα συνταρακτικό κείμενο πολυσήμαντο, κόσμημα της δραματουργίας, κατόρθωμα θεατρικού λόγου και σκηνοθετημένο αριστοτεχνικά από τον Κώστα Τσιάνο».

Ενθουσιώδεις κριτικές απέσπασε και η ερμηνεία της Αγγελικής Λεμονή. «Πρόκειται για μοναδικό φαινόμενο εκφραστικής υποκριτικής». «Καμιά άλλη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον γιγαντιαίο ρόλο, να σηκώσει στους ώμους της, ένα συγγραφικό άτλαντα, εκτός από την Αγγελική Λεμονή».

Σκηνοθεσία-Μουσική επιμέλεια: Κώστας Τσιάνος
Σκηνικό: το σχέδιο ο Κώστας Τσιάνος, το κατασκεύασε ο Χρήστος Καράκης, το ζωγράφισε ο Γιάννης Πέτρου.
Φωτισμοί: Μάκης Παπατριανταφύλλου
Επιμέλεια κοστουμιών: Νικολλέτα Καϊση
Ο Νίκος Γεωργάκης επιμελήθηκε τον ήχο
Φωτογραφίες: Βασίλης Αγγλόπουλος 

ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Προμηθευτείτε έγκαιρα το αντίστοιχο κουπόνι ελευθέρας εισόδου από το ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ τηλ. 2821340009 & 2821340002, την ΠΕΜΠΤΗ 29 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018  και από ΩΡΑ  09:00 έως και 14:00

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook