Οι καινοτόμες αθλητικές δράσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων σήμερα είχαν την τιμητική τους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

“Έναρξη από το Σκοπευτήριο Καμπανίου, μαθητές και εκπαιδευτικοί από πέντε διαφορετικά σχολεία που συγκεντρώθηκαν στον φιλόξενο χώρο του Σκοπευτηρίου Ακρωτηρίου, ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη, που πέρα από τα μηνύματα της συνύπαρξης, της επικοινωνίας, της αποδοχής, της ενσυναίσθησης, γνώρισαν και αθλήματα που δεν διδάσκονται στα ελληνικά σχολεία, αλλά που υπάρχουν αθλητές και των δύο φίλων και από όλες τις ηλικίες, που διακρίνονται σε πανελλήνιο, διεθνές και ολυμπιακό επίπεδο.

Πολλές εγκάρδιες ευχαριστίες οφείλουμε οι διοργανωτές στους ανθρώπους που άφησαν τις σημερινές τους υποχρεώσεις, για να είναι δίπλα στους μαθητές μας και να τους οδηγήσουν με μεράκι, επαγγελματισμό , με επικοινωνιακό λόγο και έργο, με ασφάλεια και σύνεση στα μυστικά μονοπάτια των συγκεκριμένων αθλημάτων.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στον Πρόεδρο της σκοπευτικής Λέσχης Κρήτης, κύριο Κουριδάκη Μανώλη, την ψυχή του Συλλόγου ,που από την αρχή έδειξε θετική διάθεση για τη διοργάνωση της δράσης.

Τα μέλη της Λέσχης κύριο Νεκτάριο Τσόγκα, κύριο Τσιτσιριδάκη Βαγγέλη,κ. Ελπικίδη Μιχάλη, τον εκπαιδευτή τοξοβολίας κ. Σταυρουλάκη Γεώργιο, τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Σκοποβολίας κ. Σαλαβαντάκη Γιώργο και τον κ. Γκογκολάκη Γιάννη,μέλος της Εθνικής Ομάδος Σκοποβολής.

Οι μαθητές μας που ήταν όλοι άψογοι, έφυγαν πιο δυνατοί από αυτό το πρόγραμμα ,οπλισμένοι με νέες δυνατές εμπειρίες ,συναισθήματα και γνώσεις και με την ευχή όλων εμάς,των εκπαιδευτικών τους, να θέτουν στόχους στη ζωή τους και να καταφέρνουν να τους πετυχαίνουν!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook