Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ηρακλή Ψαχνών με τον Παναιγιάλειο είναι το ματς που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στην 19η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο γκρουπ των πρωτοπόρων και έχουν στόχο να διεκδικήσουν μέχρι τέλος την άνοδο έχουν στην Football League, \”κυνηγούν\” την Κόρινθο που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα του Ισθμού αντιμετωπίζει στην έδρα τον Πανηλειακό, που λογικά δεν θα της προκαλέσει μεγάλα προβλήματα, αν και η ομάδα του Πύργου ψάχνει παντού βαθμούς στη προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Όσον αφορά τον Πλατανιά αντιμετωπίζει στο Μάλεμε την Χερσόνησο στο Κρητικό ντέρμπι, ενώ ο ΑΟ Χανιά θα δοκιμάσει τις αντοχές του στη Πάτρα κόντρα στην δυνατή αλλά και αλλοπρόσαλλη Παναχαϊκή.

Τα τελευταία νέα των ομάδων

Πλατανιάς – Χερσόνησος
Όλα τα όπλα είανι στη διάθεση του του προπονητή του Πλατανιά, Τίμο Καβακά, , αφού δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ακόμα και ο Μαρτσάκης που ήταν τραυματίας αποθεραπεύτηκε και είναι πανέτοιμος. Από την άλλη ο προπονητής της Χερσονήσου Άγγελος Βαρδάκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αριστεινίδη, Χαλκιαδάκη και Μπέρκη αλλά και τον τιμωρημένο Κίτσα που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Παναχαϊκή – Χανιά
Σε δύο ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να υπολογίζει ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης. Συγκεκριμένα, ο κόουτς των Πατρινών δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Φούφουλα και Ντίνα, στον τραυματία Ιωάννου, που δεν έχει προπονηθεί όλη την εβδομάδα, ενώ μέχρι τη τελευταία στιγμή θ περιμένει τους Κοκλιώτη και Χάχαλη, που είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες, να ξεκινήσουν βασικοί. Πρόβλημα αντιμετώπιζε και ο Πάγκαλος αλλά το ξεπέρασε και δεν είναι διόλου απίθανο κόντρα στον ΑΟΧ να κάνει τη πρώτη του εμφάνιση με τα κοκκινόμαυρα.
Από την άλλη και ο Γιώργος Προμπονάς έχει πολλά προβλήματα. Ραπτάκης, Σεληνιωτάκης είναι τιμωρημένοι, Βασαδάκης και Πλουσής ανέτοιμοι, ενώ στην αποστολή βρίσκονται και οι λαβωμένοι Τσιτλακίδης, Μποτωνάκης και Βουρβαχάκης.

Ρόδος – Αίας Σαλαμίνας
Δύο ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να υπολογίζει ο προπονητής της Ρόδου, Δημήτρης Σπανός, στον εντός έδρας αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων βρίσκονται ο τραυματίας Λιόλιος και οι τιμωρημένοι Κεφαλούκος, Γήτας. Από την άλλη οι \”κυανόλευκοι\” θα παραταχθούν χωρίς τον βασικό τους επιθετικό και ο λόγος για τον τιμωρημένο Καραχάλιο.

Ηρακλής Ψαχνών – Παναιγιάλειος
Ενισχυμένος θα παραταχθεί ο Ηρακλής Ψαχνών απέναντι στον Παναιγιάλειο, καθώς ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Πριόνας δεν έχει να αντιμετωπίσει καμία απουσία, ενώ μπορεί να υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες Αργυρό, Αλημπά και Τσαμαρή. Ο Παναιγιάλειος του Παναγιώτη Τζαναβάρα θα παίξουν χωρίς τον τιμωρημένο Σιώκο και τον τραυματία Ιορδανίδη.

Ασπρόπυργος – Απόλλων Σμύρνης
Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα δεν υπάρχει για τους προπονητές του Ασπρόπυργου και Απόλλωνα Σμύρνης Ζόραν Γέφτοβιτς και Νίκο Καρούλια αντίστοιχα, στην μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα του Ασπροπύργου.

Κόρινθος – Πανηλειακός
Οι τιμωρημένοι Νικολόπουλος και Σωτηρόπουλος θα λείψουν από την αποστολή του Πανηλειακού για τον αγώνα με την Κόρινθο εκτός έδρας. Αμφότεροι είναι τιμωρημένοι και έτσι δεν υπολογίζονται από τη τεχνική ηγεσία των \”ερυθρολεύκων\”. Από την άλλη το θετικό για τον προπονητή της Κορίνθου, Νίκο Κουρμπανά, είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Όλες οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 3:00 το μεσημέρι της Κυριακής

*πηγές για τα ρεπορτάζ των μη Κρητικών ομάδων: golden3.gr & sportfmpatras.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook