Η κορούλα της οικογένειας Beckham, Harper Seven, που ήρθε στον κόσμο αρχές Ιουλίου, έκανε την πρώτη της βολτούλα στους δρόμους του Λος Άντζελες, συντροφιά του μπαμπά David, της μαμάς Victoria και του αδερφού της, Brooklyn. O άσσος του ποδοσφαίρου κρατούσε την μικρή του πριγκίπισσα σφιχτά στην αγκαλιά του, ενώ πιο πίσω, ακολουθούσαν η Victoria και ο Brooklyn.

Ο David, ήταν ντυμένος casual – φορούσε ένα τζιν ανοιχτόχρωμο παντελόνι, μονόχρωμη κοντομάνικη μπλούζα κι ένα σκουφάκι στο κεφάλι. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο David φροντίζει τον τελευταίο καιρό να φοράει πάντα κάτι στο κεφάλι του λόγω της φαλάκρας που απέκτησε.

Αυτό όμως, που προκάλεσε εντύπωση σε όλους, σύμφωνα με την Daily Mail, ήταν η εμφάνιση της Victoria με… Louboutin γόβες ψηλότερες από ποτέ! Φαίνεται πως η διάσημη τραγουδίστρια και σχεδιάστρια ρούχων, ξέχασε σύντομα την περιπέτεια που πέρασε, καθώς δεν μπορούσε, όχι να περπατήσει, αλλά ούτε καν να κρατήσει στα χέρια της την νεογέννητη κορούλα της, λόγω σοβαρού προβλήματος στη μέση.

Δες φωτογραφίες:

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook