Μετά τη σύλληψή τους, συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, τρεις ανήλικες αλλοδαπές, μια υπήκοος Αλβανίας και δύο υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, κατηγορούμενες για κλοπή. Εξιχνιάστηκε ακόμα μια κλοπή.

Επιπλέον, συνελήφθησαν 47χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και 58χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. 

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι,  οι τρεις αλλοδαπές αφαίρεσαν από κατάστημα, διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 100 ευρώ και συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο, οι τρεις αλλοδαπές είχαν διαπράξει ακόμα μια κλοπή σε άλλο κατάστημα αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών   Ρεθύμνης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook