Σε μια σκληρή ανακοίνωση η πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, Νάνσυ Αγγελάκη, κάνει λόγο για "υποσχέσεις που έμειναν υποσχέσεις και έργα σε... μακέτες"

Η κα Αγγελάκη αναφέρεται στις καθυστερήσεις από τη δημοτική αρχή στο έργο του παραλιακού μετώπου της Νέας Χώρας και στην απουσία παρεμβάσεων στο παλιό λιμάνι, το Κουμ Καπί και τους Αγίους Αποστόλους.

Κάνει επίσης, λόγο για εισπρακτική πολιτική του δημάρχου χωρίς να "επιστρέφει" τα χρήματα που εισπράττει πίσω στους δημότες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της κας Νάνσυς Αγγελάκη:

«Ο κ. Βάμβουκας, συνεχίζει ακάθεκτος, κάποιους μήνες πριν από το τέλος της δημοτικής θητείας του, τα «δείγματα γραφής» της απραξίας και της αδιαφορίας για τον Δήμο μας.

Με λανθασμένους χειρισμούς σε πολλά θέματα, μέσα από μία σειρά ενεργειών οι οποίες «μηδενίζουν» πετυχημένες δράσεις και θεσμούς προηγούμενων δημοτικών αρχών, ξεχνώντας την έννοια της συνεργασίας και του διαλόγου, ο Δήμαρχος Χανίων «ροκανίζει» τα χρόνια της θητείας του, για να αφήσει τελικά τι;

Τεχνικό έργο ανύπαρκτο, αναπλάσεις στα χαρτιά, κοινωνική πολιτική στο μηδέν, πολιτισμός «για λίγους», ξεχασμένοι περιαστικοί Δήμοι.

Ένα βήμα πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, η εικόνα του Δήμου μας κάθε άλλο παρά ικανοποιητική είναι. Ανολοκλήρωτες οι εργασίες στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Χώρας, καμία παρέμβαση ουσίας στο Παλιό Λιμάνι, στο Κουμ Καπί, στους Αγίους Αποστόλους, περιοχές- πόλοι έλξης για τους ντόπιους και τους επισκέπτες μας.

Οι υποσχέσεις παρέμειναν υποσχέσεις και τα έργα σε... μακέτες!

Και βέβαια, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην εισπρακτική πολιτική του κ. Δημάρχου, που ως φαίνεται, είναι το στοιχείο του! Αφαίμαξη των δημοτών, πρόστιμα κοινοχρήστων, αυξήσεις τελών (μερικά παραδείγματα)... Αναρωτιόμαστε όμως, γιατί δεν «επιστρέφει» τα χρήματα αυτά στους Χανιώτες, μέσω έργων και δράσεων σε όλους τους τομείς. Τι νόημα έχει να είναι ο «κουμπαράς» του Δήμου – κατά τα λεγόμενά του - γεμάτος; Και μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο που οι δημότες στενάζουν οικονομικά; Θα μπορούσε να υλοποιήσει - έστω - μέρος του προεκλογικού προγράμματός του και να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα.

Εμείς, περιμένουμε να δούμε - τελικά - τα αποτελέσματα της πολιτικής του κ. Βάμβουκα!

Νάνσυ (Ναυσικά) Αγγελάκη
Πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π.,
Δημοτική Σύμβουλος Χανίων,
Πρώην Αντιδήμαρχος,
Πρώην πρόεδρος ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ»