Με εμφατικό τρόπο ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES έφτασε στην επικράτηση με σκορ 11-6 κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τη 19η αγωνιστική της Α1 πόλο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Δικαιολογώντας την κρισιμότητα που είχε, το παιχνίδι ανάμεσα στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES και τον ΠΑΟΚ ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη. Η χανιώτικη ομάδα κατάφερε από την πλευρά της να φτάσει στο στόχο, κερδίζοντας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής με σκορ 11-6 τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Ουσιαστικά, από το 2ο 8λεπτο και μετά, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES έδειξε πολύ αποφασιστικός για να φτάσει στη νίκη μετατρέποντας το 3-2 σε 7-3, με συνέπεια να φέρει τον αγώνα στα μέτρα του. Η συνέχεια ήταν ανάλογη και στο β’ ημίχρονο, με το ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να συνεχίζει το ίδιο δυναμικά στην επίθεση, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 11-4, για να «κλειδώσει» τελικά η νίκη στο 11-6.

Με αυτή τη νίκη, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES παραμένει ζωντανός στο στόχο του, που είναι είτε ν’ αποφύγει τα πλέι άουτ, είτε να έχει μία όσο το δυνατόν καλύτερη διασταύρωση με την αντίπαλη ομάδα που θα κληθεί να αγωνιστεί, διεκδικώντας την παραμονή του.

Να σημειωθεί ότι στη 2η περίοδο αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι προπονητές των δύο ομάδων, Ηλίας Μαχαίρας και Πάνος Βέργος για διαμαρτυρία (είχαν ήδη δεχτεί κίτρινη κάρτα), καθώς και ο έφορος του ΠΑΟΚ για έντονη διαμαρτυρία.

N.O. Χανίων ΑΝΕΚ LINES-ΠΑΟΚ 11-6

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Μοίραλης

Τα 8λεπτα: 3-2, 4-1, 4-1, 0-2

N.O. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Νάστραν 2, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης, Μαζοκοπάκης 1, Παπαδόπουλος, Πολογεώργης, Αβέρκα 3, Παπαμανωλιουδάκης.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Κουλούρης 2, Σιώπκας, Τσολακούδης 2, Μουρατίδης, Παυλίδης, Προσινικλής Π. 1, Τίγκας 1, Τομάσεβιτς, Σιορδίλης, Τάτσης.

 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook