Λαμπερές προσωπικότητες του διεθνούς κινηματογράφου περνούν από το κόκκινο χαλί που έχει στρωθεί για το 68ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Στη Βενετία βρίσκονται αρκετές προσωπικότητες του διεθνούς κινηματογράφου, ανάμεσά τους και οι: Μαντόνα, Μόνικα Μπελούτσι, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζόναθαν Ντέμι, Αμπι Κόρνις, Κρίστοφερ Γουόλτζ, ενώ αναμένονται οι Ρόμαν Πολάνσκι, Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, Αλ Πατσίνο, Τζουντ Λο, Ματ Ντέιμον, Μαριόν Κοτιγιάρ, κ.ά.

\"\"

Η Μόνικα Μπελούτσι έφτασε στη Βενετία για την πρεμιέρα της ταινίας \”Un été brulant\” (Ένα καυτό καλοκαίρι) του γάλλου σκηνοθέτη Φιλίπ Γκαρέλ. Η ταινία ενθουσίασε τον αντρικό πληθυσμό – λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι η εκρηκτική Μόνικα, εμφανίζεται γυμνή…

\"\"

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κατέφτασε στις Κάννες για την ταινία «Contagion» του σκηνοθέτη Στίβεν Σόντερμπεργκ.

\"\"

Η Κίρα Νάιτλι εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας \”A Dangerous Method\” του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

 \"\"

Πριν φορέσει τη χρυσή της τουαλέτα, είχε προλάβει να αποσπάσει καλές κριτικές και για την επιλογή του φορέματος από τη νέα συλλογή της Mary Katrantzou.

\"\"
 
Εκτός από την Κίρα Νάιτλι, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Βίγκο Μόρτενσεν και ο Βενσάν Κασέλ. 
 
\"\"

Η Κέι Γουίνσλετ (που πρωταγωνιστεί μαζί με την Γκουίνεθ Πάλτροου στην ταινία «Contagion») εντυπωσίασε με τη δημιουργία της Στέλλα Μακάρτνεϊ που τονίζει τις καμπύλες της.  

\"\"

\"\"
Έπειτα και από τις διακοπές της με τον κατά πολλά χρόνια νεότερό της σύντροφο, η Μαντόνα έμοιαζε ιδιαίτερα ανανεωμένη (στο ξενοδοχείο «Μπάουερ», πάντως, έφτασε με μικρή συνοδεία: πέντε άτομα, δύο εκ των οποίων σωματοφύλακες).

\"\"

Στο φεστιβάλ της Βενετίας κάνει παγκόσμια πρεμιέρα η πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε η Μαντόνα, με τίτλο «W.E.». Πρόκειται για ρομαντική ταινία για την σχέση ενός Ρώσου φρουρού ασφαλείας και μιας παντρεμένης γυναίκας…

\"\"

Πρώτος και καλύτερος έφτασε στη Βενετία ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ. Εμφανίστηκε στο Λίντο, μαζί με τους πρωταγωνιστές της ταινίας του ,\”The ides of March\”, Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν, Πολ Τζαμάτι, Εβαν Ρέιτσελ Γουντ και Μαρίζα Τομέι.

\"\"

Τον Τζόρτζ Κλούνεϊ συνόδευσε το τοπ μόντελ των \’90s, Σίντι Κρόφορντ, που απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια – κι όχι άδικα: όπως βλέπετε, στα 45 της χρόνια παραμένει καλλονή…

\"\"

Η ταινία που παρουσίασε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στις Κάννες είχε προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες πριν από τρία χρόνια, όμως χαρακτηρίστηκε \”κυνική\” για την πολιτική συγκυρία της εποχής…  

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook