Οπλισμένοι σαν… αστακοί ήταν οι δυο σεσημασμένοι κακοποιοί που διακινούσαν ναρκωτικά στο Αργοστόλι με την βοήθεια μιας αλλοδαπής. Οι δράστες, ένας από τους οποίους ήταν ο δραπέτης των φυλακών της Αγιάς στα Χανιά, είχαν στην κατοχή τους διαρρηκτικά εργαλεία και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερευνούν για να διαλευκάνουν τις μέχρι στιγμής ανεξιχνίαστες διαρρήξεις στην περιοχή.

Οι πληροφορίες που είχαν για την δράση της τριμελούς σπείρας οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., τους οδήγησαν σε μια γειτονιά του Αργοστολίου όπου συνέλαβαν τον 42χρονο δραπέτη, που είχε αποδράσει στις 13 Ιουλίου. Πάνω του είχε δυο «φιξάκια» ηρωίνης, 800 ευρώ, μια πλαστή ταυτότητα και ένα πιστόλι με 13 διατρητικά φυσίγγια στην γεμιστήρα και ένα στην θαλάμη, έτοιμο να πυροβολήσει!

Οι συνεργοί του όπως αναφέρει το protothema.gr, ένας 50χρονος Έλληνας που έχει κατηγορηθεί για σωρεία εγκληματικών ενεργειών και μια 32χρονη Ουκρανή, εντοπίστηκαν στην περιοχή του Ελειού Πρόνων με ένα πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού. Μέσα σε αυτό και σε ένα άλλο που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, 109 ναρκωτικά χάπια, ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου «Καλάσνικοφ» με 16 φυσίγγια στην γεμιστήρα, ένα περίστροφο με εννέα φυσίγγια των 22χιλιστών, ένα μαχαίρι, πέντε κινητά, ελαστικά γάντια, ένα ζευγάρι πινακίδων αυτοκινήτου, τέσσερα κράνη και 2.635 ευρώ που εξετάζεται η προέλευσή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook