Οι διαφορετικές απόψεις , γενικώς, θεωρούνται ως «υγεία» για έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Όμως αυτό που συνέβη μέσω Facebook στην δημοτική αρχή  Χανίων με «πρωταγωνιστές» τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Βλαχάκη και τον ειδικό σύμβουλο του δημάρχου Μιχάλη Αρτεμάκη δεν έχει προηγούμενο.

Είναι γνωστό πως ο Μιχάλης Αρτεμάκης κατά καιρούς έχει αρθρογραφήσει υπέρ της διαχείρισης του αεροδρομίου Χανίων από την Fraport.

Έτσι, μάλλον του έπεσε βαριά η ανάρτηση στο Facebook του Μιχάλη Βλαχάκη, ο οποίος ευθέως συμφωνούσε με τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη σε άρθρο για τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει για τον τουρισμό ο τρόπος διαχείρισης του αεροδρομίου από την Fraport.

 

Έτσι ο Μιχάλης Αρτεμάκης, επέλεξε την πρωταπριλιά για να αναρτήσει το εξής:

«Η fraport αποφάσισε να κλείσει το αεροδρόμιο «Daskalogianis» από 1η Απρίλη επ’ αόριστον, εξ αιτίας οτι ξεκίνησαν ξανά οι πτήσεις της Ryanair?»

Μάλιστα ο Μιχάλης Αρτεμάκης, απαντώντας σε ένα σχόλιο έγινε και πιο σαφής:

«να λέμε και καμιά σαχλαμάρα για να μην κινδυνεύουμε από πλήξη μετά τις πολύ σοβαρές αναλύσεις για τις ευθύνες της fraport για την ακύρωση των πτήσεων της Ryanair και τις τριγωνικές πωλήσεις ξενοδόχων – tour operators – fraport ….»

Απρόσμενα σκληρό ήταν το σχόλιο του Μιχάλη Βλαχάκη – ο οποίος θεωρώντας προφανώς ότι ο Αρτεμάκης τα έχωνε στην δική του ανάρτηση –  αμφισβητεί ευθέως την επιλογή του Τάσου Βάμβουκα για τον ειδικό του σύμβουλο.

«Μιχάλη αντί να “ξοδεύεις” τόση φαιά ουσία καθημερινά αμπελοφιλοσοφώντας για την κεντρική πολιτική σκηνή ή να ειρωνεύεσαι τις σοβαρές αναλύσεις περί κηδεμονίας του τουριστικού ρεύματος από την Fraport Greece στα Χανιά, προτιμότερο θα ήταν να αξιοποιούσες την εργατικότητα & την παραγωγικότητα σου, που προσωπικά αμφιβάλω εάν διαθέτεις, στην διατύπωση προτάσεων που θα βοηθούσαν αναπτυξιακά το Δήμο Χανίων.»

Ενω ακολούθησε σε ήπιο τόνο η απάντηση του Μιχάλη Αρτεμάκη

«μάλλον δεν γνωρίζεις τις προτάσεις μου ……τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω ……σεβόμενος καποια πράγματα….»

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες θα μου πείτε. Αλλά όταν μιλάμε για τον μεγαλύτερο δήμο του νομού και για ένα θέμα που αφορά στην τουριστική οικονομία και στην διαχείριση καυτών θεμάτων, τότε το πράγμα αλλάζει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook