Για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στις σχολικές μονάδες

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Μακράκη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας κ. Μαρίας Ρουμελιωτάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Μακράκη για όλα τα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιούνται στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ιεράπετρας, για την άμεση κινητοποίηση του Δήμου για την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία από τη θεομηνία, για την ανέγερση νέων αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο του Κεντριού καθώς και για την ανέγερση του νέου κτιρίου για τη στέγαση του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας.

Όπως τόνισε ο κ.Καλαντζάκης:

«Θέλω να συγχαρώ τον κ. Μακράκη για το συγγραφικό του έργο και να τον ευχαριστήσω θερμά για την ιδιόχειρή του αφιέρωσή στο αντίτυπο του βιβλίου «Ελούντας Γένη» που μου δώρισε.

Η διεκπεραίωση εργασιών και προμηθειών για τα σχολεία, που αφορούν πάγιες αλλά και έκτακτες ανάγκες τους, βρίσκεται πάντα ψηλά στις προτεραιότητές μας.

Παραμένουμε συνεχώς δίπλα στους μαθητές, τους δασκάλους και τους εργαζόμενους στα σχολεία φροντίζοντας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ποικίλες και αυξημένες ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook