Το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του Ομαδικού κατέκτησε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανοικτής Κατηγορίας (ΟΠΕΝ), που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Επιβεβαιώνοντας ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία της χώρας στο άθλημα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σφράγισε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα του Ομαδικού στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανοικτής Κατηγορίας (OΠΕN) που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα είχαν μία πολύ καλή παρουσία, αποσπώντας μία από τις καλύτερες βαθμολογίες στο συγκεκριμένο αγώνισμα ενώ ακόμα κατάφεραν να βρεθούν στην 4η θέση στο Κόμπο και στην 5η στο Ντουέτο.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Gelasakis Travel» για τη βοήθεια προς το Τμήμα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ακολουθούν τα αποτελέσματα για τα κορίτσια του Ν.Ο. Χανίων.

ΟΜΑΔΙΚΟ
3η θέση 77,8889β.: Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Βιολέτα Ζουζούνη, Ολγα Κουργιαντάκη, Αθηνά-Μαρία Μαρκουλάκη, Στυλιανή Μαυρομμάτη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη (αναπλ. Σελίνα Ανδριανού, Αναστασία Τζουβαδάκη).

ΚΟΜΠΟ
4η θέση 78,9333β.: Σελίνα Ανδριανού, Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Βιολέτα Ζουζούνη, Ολγα Κουργιαντάκη, Αθηνά-Μαρία Μαρκουλάκη, Στυλιανή Μαυρομμάτη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Ηλέκτρα Παπαδοκωνσταντάκη, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη (αναπλ. Αναστασία Τζουβαδάκη).

ΝΤΟΥΕΤΟ
5η θέση 77,5858β.: Γιάννα Γκεοργκίεβα – Ολγα Κουργιαντάκη (αναπλ. Νικολέτα Παπαγεωργίου)
11η θέση 73,5992β.: Ευαγγελία Γαυγιωτάκη – Βιολέτα Ζουζούνη

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook