Η 6η γενιά του sedan της ιαπωνικής μάρκας στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης

Η Nissan αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο Altima, ένα sedan μοντέλο της μεσαίας κατηγορίας που διαθέτει στυλ, αναβαθμισμένο εσωτερικό, δύο νέους κινητήρες, το πρώτο Intelligent All-Wheel Drive σύστημα με το οποίο εξοπλίζεται  ένα sedan της Nissan στις .ΗΠ.Α., καθώς και προηγμένες λειτουργίες  της Ευφυούς Κινητικότητας (Intelligent Mobility), συμπεριλαμβανομένου του ProPILOT Assist.

Η 6η γενιά του  sedan της ιαπωνικής μάρκας, έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, δίπλα στο αγωνιστικό της μάρκας για την  Formula E, που εμφανίστηκε επίσης για πρώτη φορά στη Βόρεια Αμερική.

Το νέο Altima ακολουθεί τα χνάρια του νέου Leaf, ενσωματώνοντας το όραμα του Intelligent Mobility της φίρμας και  επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο τα οχήματα  οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Βασικό στοιχείο σε αυτή την κατεύθυνση, αποτελεί το ProPILOT Assist, μια τεχνολογία υποστήριξης της  οδήγησης  σε μια λωρίδα κυκλοφορίας , που διευκολύνει το έργο του οδηγού,  ελέγχοντας υπό ορισμένες συνθήκες,  την επιτάχυνση, το τιμόνι και την πέδηση.

Πηγή: newsbeast.gr