Μεταξύ των σχολικών ομάδων του ΓΕ.Λ Δαράτσου και του ΓΕ.Λ Κουμπέ, που ήταν και οι φιναλίστ στον τελικό αγώνα σχολικών πρωταθλημάτων Hanball το 2016

Την Πέμπτη 12 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Χανίων, διοργανώνεται φιλανθρωπικός αγώνας Handball, μεταξύ των σχολικών ομάδων του ΓΕ.Λ Δαράτσου και του ΓΕ.Λ Κουμπέ, που ήταν και οι φιναλίστ στον τελικό αγώνα σχολικών πρωταθλημάτων Hanball το 2016, με νικήτρια ομάδα την ομάδα του Δαράτσου.

Επανάληψη αυτού του αξέχαστου τελικού που είχαμε την τύχη όλοι να είμαστε παρόντες, και σας καλούμε να δώσετε το παρόν στον αγώνα αυτό, συμμετέχοντας και εσείς στον "αγώνα" επιβίωσης που δίνουν καθημερινά πολλοί αφανείς και περήφανοι συμπολίτες, δίνοντας είτε τρόφιμα είτε αφήνοντάς όσα χρήματα θέλετε και μπορείτε σε κουτί που θα υπάρχει κατά την είσοδο του γηπέδου.

Γιατί ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από θέαμα και χειροκροτήματα.. μπορεί να προσφέρει ζωή και πολλά χαμόγελα σε ανθρώπους που μας έχουν ΑΝΆΓΚΗ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Σας περιμένουμε όλους για καλό σκοπό.