Τους πρωταθλητές Κρήτης του «Ηράκλειο ΟΑΑ» υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Την ομάδα μπάσκετ παίδων Ηράκλειο ΟΑΑ, η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Κρήτης, υποδέχτηκε στο γραφείο του στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 4 Απριλίου. 

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που αρχίζει στην επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα: «Ξεκινήσατε ως αουτσάιντερ και κόντρα στις πιθανότητες πήρατε την πρωτιά. Αυτό, για να συμβεί, πέρα από το ταλέντο, χρειάζεται επίσης σκληρή δουλειά,  αλληλεγγύη και ομαδικό πνεύμα. Μόνο όταν οι παίκτες βάζουν το “εμείς” πάνω από το “εγώ”  μπορεί μια ομάδα να πάει μπροστά. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο σε εσάς, όσο και στους προπονητές και στους γονείς σας που σας έχουν δώσει τις σωστές βάσεις προκειμένου να συνεχίσετε να επιτυγχάνετε, όχι μόνο στα γήπεδα αλλά και στη ζωή. Ως Δήμος Ηρακλείου, θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε» δήλωσε ο Δήμαρχος.  

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Βαρδαβάς και Πέτρος Ινιωτάκης ενώ από πλευράς ομάδας, εκτός από τους παίκτες και τον προπονητή τους , Αντώνη Πινακουλάκη έδωσαν το «παρών»  ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Δελάκης και στελέχη του τμήματος μπάσκετ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook