Για εισβολή «σωματώδους άνδρα» με απειλές και βιαιοπραγίες κάνει λόγο το «Μακελειό», στη δική του εκδοχή για το συμβάν με τον πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας, στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, σε κείμενο που αναρτήθηκε στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας αναφέρεται ότι το απόγευμα της Μ. Τετάρτης μπήκε στα γραφεία ένας «νεαρός σωματώδης άνδρας» με «απειλές και βιαιοπραγίες», ο οποίος αναζητούσε τον Στέφανο Χίο.

«Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο για το οποίο δεν έχουν διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι  ακριβώς συνέβη», συνεχίζει το δημοσίευμα, που σημειώνει ότι ο «σωματώδης άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής» και πως αμέσως μετά την είσοδό του «εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας προφανώς μετά από κλήση του φερόμενου δικαστικού επιμελητή. Ισχυρίζεται ότι κάποιος άγνωστος προς το παρόν, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό».

Το δημοσίευμα καταγγέλλει ότι οι άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν τον χώρο και τα γραφεία της εφημερίδας διακόπτοντας την εργασία των δημοσιογράφων. «Εχουμε βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει. Aξίζει να σημειωθεί ότι το αυριανό φύλλο της εφημερίδας εμπεριείχε αποκαλύψεις – «φωτιά»! Αυτή τη στιγμή  ανακρίνουν τους δημοσιογράφους και ερευνούν τους χώρους», αναφέρει ακόμη το δημοσίευμα. «Καταγγέλλουμε τον αστυνομικό διευθυντή Χριστόπουλο ο οποίος δεν επιτρέπει την είσοδο των συνηγόρων της εφημερίδας ώστε να διασφαλιστούν τα νόμιμα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εκδότριας εταιρείας», συνεχίζει.

iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook