Μπορεί η εικόνα του Α.Ο. Χανιά στο φιλικό απέναντι στον Κισαμικό να μην ήταν ικανοποιητική στο πρώτο ημίχρονο αλλά γενικά υπήρξαν αρκετά θετικά από το παιχνίδι αυτό.

Σίγουρα από τους παίκτες που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα ο κόσμος σχημάτισε πολύ καλή εντύπωση.

Ο «μικρός» που… έκλεψε καρδιές

\"\"

 
 Ο Βασίλης Ζαντριάς αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, πέτυχε το 4ο γκολ του ΑΟΧ και είχε ευκαιρίες και για άλλο γκολ. Μέσα στις φάσεις είχε δείξει ότι είναι και από το φιλικό με τον ΠΟΑ, παρότι είχε αγωνιστεί μόλις 5 λεπτά, αφού είχε προλάβει να κάνει και ευκαιρία. Απέναντι στον Κισαμικό παρότι έδειξε κουρασμένος στο τελευταίο 15λέπτο, είχε προηγηθεί και η συμμετοχή του στο φιλικό με τον Ρούβα, σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση του. Κάλυψε με επιτυχία το δεξί άκρο της επίθεσης και πρόκειται για ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Είναι 18 ετών (γεννημένος το 1993) και αγωνιζόταν στον Ήφαιστο Περιστερίου, όπου είχε συμπαίκτη τον πρώην παίκτη του ΑΟΧ και της Επισκοπής, Εμρά Χαφούς. Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και κάποια βίντεο με φωτογραφίες του αλλά και ατομικές του ενέργειες με την Αθηναϊκή ομάδα.

Ο Ζαντριάς πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με την φανέλα του ΑΟΧ

Ο Πορτογάλος…

\"\"

Αυτός όμως που έκανε… πρεμιέρα μπροστά στον κόσμο του ΑΟΧ ήταν ο Φάμπιο Ρομπέν Μορέιρα Ταβάρες όπως είναι το πλήρες όνομά του. Το Flashnews.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για την άφιξή του για λογαριασμό της χανιώτικης ομάδας. Ο 23χρονος υψηλόσωμος φορ από την Πορτογαλία αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα κόντρα στον Κισαμικό και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ήταν ιδιαίτερα κινητικός με καλές επαφές με την μπάλα και είχε μάλιστα και ευκαιρία να σκοράρει στο 69’ αλλά ο Βλαχάκης απέκρουσε το σουτ του, με την μπάλα να καταλήγει τελικά στα δίχτυα από το αυτογκολ του Βαρουχάκη. Στην Πορτογαλία την περασμένη σεζόν πανηγύρισε τον τίτλο και την άνοδο με την Εστρέλα Βέντας Νόβας (Estrela Futebol Clube de Vendas Novas) από την Γ’ Εθνική στην Β’. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει και blog (http://estrela-vendasnovas.blogspot.com) μέσα στο οποίο σε κάποιες δημοσιεύσεις αναφέρονται και μερικά… κατορθώματα του Φάμπιο (και υπάρχουν και φωτογραφίες).

Ο Φάμπιο με την φανέλα του ΑΟΧ

και ο Ολλανδός

\"\"

Από εκεί και πέρα υπάρχει και ένας ποδοσφαιριστής που δοκιμάστηκε το προηγούμενο διάστημα αλλά έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 χρόνων για τον ΑΟΧ. Πρόκειται για τον Ολλανδό Elroy van de Hooft όπως είναι το όνομα του γραμμένο στην γλώσσα την δική του. Η μεταγραφή του Ντε Χουφτ στην χανιώτικη ομάδα έγινε και θέμα σε διάφορα σάιτ της χώρας του. Σε ένα από αυτά αναφέρεται ότι ο νεαρός από την χώρα της τουλίπας, που ήταν πρώτος σκόρερ της β’ ομάδας της Ντε Χάαγκ, ήρθε στα Χανιά για διακοπές και επειδή του άρεσε και το μέρος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και να δοκιμαστεί στους «μπλε» (http://www.leidschdagblad.nl/nieuws/sport/sportregionaal/article11045971.ece/Elroy-van-der-Hooft-van-UDO-naar-Griekse-profclub). Βάσει αρχικού αποτελέσματος ο «μικρός» δικαιώθηκε.

 

 
Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook