Με πέντε αθλητές συμμετείχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για Αγόρια και Κορίτσια 16 ετών, που διεξήχθη στον Μαραθώνα.

Στο κυρίως ταμπλό των αγώνων πήραν μέρος οι Αγγελος Καραχάλιος, Ανδρέας Κωνστανταράκης, Αντρέας Κονταράκης και Μαρία Βαρβεράκη χάνοντας στον πρώτο γύρο ενώ ο Αντώνης Ματσαμάκης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό, χάνοντας στον δεύτερο αγώνα των προκριματικών.

Παράλληλα στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα τένις Πράσινου Γηπέδου ο ΟΑΧ βρέθηκε στις πρώτες θέσεις, με την επίσημη ενημέρωση του Ομίλου να αναφέρει τα εξής:

Στις πρώτες θέσεις του Παγκρήτιου πρωταθλήματος τένις Πράσινου Γηπέδου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Κυδωνίας για τα αγόρια και της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Χανίων για τα κορίτσια συγκαταλέχθηκαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Τσιλιμιγκάκης τερμάτισε στην 3η θέση στα αγόρια ενώ στα κορίτσια η Κατερίνα Μαράκη και η Ηλιάννα Σηφάκη βρέθηκαν στη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα.

ΤΑ  ΑΓΟΡΙΑ

Ο ΟΑΧ πήρε μέρος με τέσσερα αγόρια. Η επίδοση του Τσιλιμιγκάκη ήταν η καλύτερη, ενώ από εκεί και πέρα ακολούθησαν οι Δημήτρης Παγωνίδης, Μπάμπης Μαρής και Στέλιος Διγενάκης που βρέθηκαν στην 16άδα και ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος που έχασε στον πρώτο του αγώνα στο κυρίως ταμπλό.

Ο Τσιλιμιγκάκης βρέθηκε στην 3η θέση, αποκλείοντας κατά σειρά τους Γ. Βολτυράκη (ΟΑ Σούδας), Φ. Κατσαρό (Ηράκλειο ΟΑΑ) και Αρτ. Ματζοράκη (ΟΑ Σούδας), χάνοντας στο τελευταίο του παιχνίδι από τον Εκτ. Τσατσάκη (Ηράκλειο ΟΑΑ).

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Η παρουσία για την Κατερίνα Μαράκη ήταν η σημαντικότερη για τον ΟΑΧ, με τη νεαρή τενίστρια να αποκλείει κατά σειρά τις εξής αντίπαλές της: Θεοδώρα-Σωτηρία Κουτράκη (Ηράκλειο ΟΑΑ), Αιμιλία Πάντου (ΓΑΣ Γουρνών), Αργυρώ Αρετάκη (ΟΑΧ) και Ειρήνη Γελασάκη (ΟΑ Σούδας), ενώ στον τελικό ηττήθηκε από την Μαρία Σινάνη (ΑΑ Χανίων).

Η Ηλιάννα Σηφάκη έφτασε στην 3η θέση, αποκλείοντας τις Γεωργία Καστρινάκη (ΟΑ Σούδας), Αθηνά Λαγουδάκη (Ηράκλειο ΟΑΑ), Ευαγγελία Πρωιμάκη (ΟΑ Σούδας) ενώ η ήττα που γνώρισε ήταν από την Μαρία Σινάνη (ΑΑ Χανίων).

Από εκεί και πέρα, ο ΟΑΧ συμμετείχε ακόμα με τις Φανή και Δέσποινα Νικολιδάκη και Κωνσταντίνα Παρτσακουλάκη όπου έχασαν στον πρώτο τους αγώνα.

ΤΑ CONSOLATION

Συμμετοχή στα Consolation είχαν οι αθλητές που αποκλείστηκαν από τις δύο κατηγορίες. Μάλιστα, η Φανή Νικολιδάκη βρέθηκε στη 2η θέση ενώ η Δέσποινα Νικολιδάκη στην 3η. Η Κωνσταντίνα Παρτσακουλάκη έχασε στον πρώτο της αγώνα ενώ στα αγόρια, ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος σημείωσε μία νίκη, αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε στην 8άδα.

Συνολικά, στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα πήραν μέρος 36 αγόρια και 24 κορίτσια.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook