Μόλις δύο μήνες κράτησε η «επαναφορά» της εταιρείας στην αεροπορική σύνδεση των Χανίων με την Αθήνα – Σταματά τα δρομολόγια στην αιχμή της τουριστικής πειρόδου!

Έκπληκτοι δεκάδες Χανιώτες αλλά και κάτοικοι άλλων περιοχών της χώρας λαμβάνουν email από την αεροπορική εταιρεία RainAir με τα οποία τους ενημερώνει πως ακυρώνονται οι κρατήσεις που είχαν κάνει στην γραμμή  Αθήνα – Χανιά και πως επιστρέφονται τα χρήματά τους.

Οι ακυρώσεις αφορούν σε εισιτήρια που είχαν εκδοθεί απο την 31η Μαίου και μετά, δηλαδή στην αιχμή της τουριστικής περιόδου.

Μάλιστα στην ιστοσελίδα κρατήσεων της εταιρείας για τις πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Ελ. Βενιζέλος και Δασκαλογιάννης,  η σχετική φόρμα εμφανίζεται μόνο για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο και μέχρι και τις 30 Μαίου.

Την ίδια στιγμή κρατήσεις γίνονται κανονικά στους υπόλοιπους προορισμούς από Αθήνα, δηλαδή Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Σαντορίνη, αλλά όχι απο και προς την Ρόδο όπου και εκεί σταματούν τα δρομολόγια.

Το μοναδικό αεροπορικό δρομολόγιο της RyanAir από το αεροδρόμιο Χανίων το οποίο θα εκτελείται στην διάρκεια του καλοκαιριού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, είναι εκείνο της Θεσσαλονίκης.

Πάντως αναμένεται η έκδοση διευκρινιστικής ανακοίνωσης απο την εταιρεία η οποία στα ακυρωτικά email που στέλνει αναφέρει μόνο ότι οι ακυρώσεις γίνονται “λόγω επιχειρησιακών αλλαγών”.

Τελευταία ενημέρωση 11/4/18 Ώρα 13.34: Η επίσημη ανακοίνωση της Ryanair

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook