Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Νίκος Κοζωνάκης θα έχει την ευκαιρία να βιώσει μια διεθνή εμπειρία.

Ο νεαρός ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εξασφάλισε την πρόκριση για τον διεθνή αγώνα στο Μονακό με την Εθνική ομάδα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Μια νέα διεθνή εμπειρία εξασφάλισε και θα βιώσει ο Νίκος Κοζωνάκης. Μάλιστα, πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο νεαρός ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχει αυτή τη δυνατότητα.

Πέρσι ήταν το Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη, φέτος ο διεθνής αγώνας που θα ακολουθήσει το καλοκαίρι στο Μονακό όπου και θα συμμετάσχει στο ομαδικό πλήρωμα για σκάφη Optimist. Συγκεκριμένα, ο Κοζωνάκης εξασφάλισε την πρόκριση με την Εθνική ομάδα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου μέσω των προκρίσεων που διεξήχθησαν τη Μεγάλη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης κι έτσι θα δώσει το παρών σε μια σπουδαία διοργάνωση.

Μαζί με τον Κοζωνάκη, το υπόλοιπο πλήρωμα που θα αγωνιστεί στους ίδιους αγώνες και που συμμετείχαν επίσης μαζί στις προκρίσεις αποτελείται από τους Θωμά Κοβατζή και Βάσω Βλαχάκη από το Ναυτικό Ομιλο Γαζίου Κρήτης και την Γαβριέλα Χρουνεβέχεν από τον Ν.Ο. Χίου.

Οσον αφορά το ατομικό του αγώνισμα, ο Κοζωνάκης κατετάγη στη 42η θέση κι έτσι δεν θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μέρος σε κάποιον διεθνή αγώνα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook