Ξεκίνησαν σήμερα οι εγγραφές στα σεμινάρια που θα υλοποιηθούν στα πλαίσια της δράσης «Ημέρες Τουρισμού».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί για πρώτη χρονιά στην Κίσσαμο και συγκεκριμένα στο Τσατσαρωνάκειο πολιτιστικό πολύκεντρο από τον Δήμο Κισσάμου, με την υποστήριξη της Ι.Μ. Κισσάμου & Σελίνου. 

Οι τρόποι εγγραφής στα σεμινάρια είναι οι εξής: 

1. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα http://www.daysontourism.gr και πατώντας εγγραφή. Μπορείτε επίσης μέσω της σελίδας να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων. 
2. Στην γραμματεία του Δήμου Κισσάμου σε εργάσιμες ημέρες και ώρες και τηλεφωνικά στο 2822340200.
3. Επικοινωνώντας με το Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου στα τηλέφωνα 2822031989 και 2822083105 σε εργάσιμες ημέρες και ώρες. 

Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν και απαιτείται μόνο μια τυπική εγγραφή. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ή ακόμα και όλα τα σεμινάρια. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. 

Σημαντική σημείωση: Η εγγραφή είναι υποχρεωτική μόνο για τα σεμινάρια. Στις ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν δεν χρειάζεται να έχει γίνει εγγραφή και η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν.

Οι «Ημέρες τουρισμού» διοργανώνονται από τον Δήμο Κισσάμου, με την υποστήριξη της Ι.Μ. Κισσάμου & Σελίνου και τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή ενότητα Χανίων, της ένωσης ξενοδόχων Νομού Χανίων, του εμπορικού & βιομηχανικού επιμελητηρίου Χανίων, του νέου εμπορικού συλλόγου Κισσάμου και της ένωσης ιδιοκτητών τουριστικών μονάδων Κισσάμου

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook