Στοχεύοντας ξανά στις πρώτες θέσεις οι Κορασίδες Α’ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στον Πειραιά.

Τα κορίτσια του ΝΟΧ θα παρουσιάσουν ένα πλήρες χορευτικό πρόγραμμα, με δύο Ομαδικά, ένα Κόμπο, δύο Ντουέτα και ένα Σόλο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Με στόχο και πάλι να είναι ανάμεσα στις πρώτες θέσεις, οι Κορασίδες Α του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kαλλιτεχνικής Κολύμβησης που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή έως και την Κυριακή (13-15/4) στο Κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» στον Πειραιά.

Τα κορίτσια του ΝΟΧ θα παρουσιάσουν ένα πλήρες χορευτικό πρόγραμμα, με δύο Ομαδικά, ένα Κόμπο, δύο Ντουέτα και ένα Σόλο. Στόχος είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάκριση, όταν αντίστοιχα στους Χειμερινούς Αγώνες είχαν κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του Ομαδικού.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον Ναυτικό Ομιλο είναι η εξής:

Αλατζά, Βομβολάκη, Δουλαβέρη, Εικοσιπεντάκη, Καντιανή, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λουράκη, Νίκο, Ντουρουντάκη, Ξηραφάκη, Παπαδάκη, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη, Τουσιβίλι, Χαροκοπάκη, Χατζησωτηράκη.

Την αποστολή θα συνοδεύουν οι προπονήτριες, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και Ρένα Σκαλιδάκη, καθώς και η Αριστέα Δασκαλάκη που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ως κριτής.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook