Φέτος το καλύτερο value στα πακέτα all inclusive στην Ελλάδα προσφέρει τουριστική περιοχή της Κρήτης

Φθηνότερες all inclusive διακοπές στην Ελλάδα και μάλιστα στους κλασικούς προορισμούς της, μπορούν να κάνουν αυτό το καλοκαίρι οι Βρετανοί τουρίστες, σε σχέση με το κόστος τους πέρυσι, σύμφωνα με έρευνα της πλατφόρμας TravelSupermarket.

Συγκεκριμένα, το φετινό καλοκαίρι, τα Μάλια προσφέρουν το καλύτερο value στα πακέτα all inclusive στην Ελλάδα, έναντι της Ρόδου που ήταν ο οικονομικότερος προορισμός το περασμένο καλοκαίρι.

Οι διακοπές στην Κρήτη φέτος εμφανίζονται μειωμένες, κατά μέσο όρο, κατά 13% σε σχέση με πέρυσι, σε ένα νησί που είναι ιδιαίτερα γνωστό στο εξωτερικό για τις ομορφιές και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία που προσφέρει.

Διακοπές στην Ελλάδα από 255 λίρες για μια εβδομάδα

Ενδεικτικά, η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι η διαμονή 7 διανυκτερεύσεων σε τριάστερο ξενοδοχείο στα Μάλια με αναχώρηση από το Μπέρμιγχαμ ξεκινά από 255 λίρες το άτομο ενώ με αναχώρηση από το Μάντσεστερ 274 λίρες ανά άτομο.

Επιπλέον, η Κέρκυρα είναι ανάμεσα στους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς με εξαιρετικό value αυτό το καλοκαίρι.Αναφέρεται παράδειγμα 7 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο στο Σιδάρι με κόστος 250 λιρών το άτομο με αναχώρηση από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου, και 243 λιρών με αναχώρηση από το Μάντσεστερ.Άλλοι προορισμοί που διακρίνονται για το εξαιρετικό value που προσφέρουν στους Βρετανούς ταξιδιώτες αυτό το καλοκαίρι είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα: η Sunny Beach της Βουλγαρίας, η Τουρκία, το Μαρόκο, η Μάλτα, η Ισπανία, η Αίγυπτος, η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Κροατία.

Φέτος οι δημοφιλείς αυτοί προορισμοί των Βρετανών καταγράφουν κατά μέσο όρο μείωση 13% όσον αφορά το κόστος των all inclusive πακέτων.Οι Βρετανοί προτιμούν τα πακέτα all inclusive παρά τις αυξομειώσεις της ισοτιμίας του ευρώ, καθώς αυτού του είδους οι διακοπές διευκολύνουν τη διαχείριση του προϋπολογισμού διακοπών και την ακριβή πρόβλεψή του καθώς περιλαμβάνονται γεύματα και ποτά.Έτσι, οι μοναδικές δαπάνες που οι τουρίστες θα χρειαστεί να καταβάλλουν επιπλέον είναι για αγορά σουβενίρ και επιπλέον ποτών. Επιπλέον, καθώς οι τιμές φέτος ξεκινούν από 170 λίρες για 7 διανυκτερεύσεις, ανά άτομο, οι Βρετανοί θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και το εστιατόριο της προτίμησής τους, εκτός του ξενοδοχείου.

tornosnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook