Οι δράστες δεν γλίτωσαν από την αστυνομία

Σε συλλήψεις τριών ατόμων για διαφορετικές παραβάσεις προχώρησε χθες η αστυνομία στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 44χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Ηρακλείου,  πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 44χρονος, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν, δεκαεπτά αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 20,5 γραμμάρια κάνναβης.

Νωρίτερα το μεσημέρι και πάλι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Ηρακλείου, δύο 20χρονοι ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί διότι σε προγενέστερο χρόνο αφαίρεσαν από κατάστημα διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 208 ευρώ.    

Και στις δυο περιπτώσεις η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Στην Ιεράπετρα, ένας 46χρονος προσπάθησε να ξεφορτωθεί μια αυτοσχέδια συσκευασία κάνναβης όταν είδε τους αστυνομικούς αλλά δεν τα κατάφερε.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της αστυνομίας,ο 46χρονος πριν την πραγματοποίηση ελέγχου από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, πέταξε στο οδόστρωμα μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε 15 γραμμάρια κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook