Εάν νομίζετε ότι το street food είναι μόνο σουβλάκι και πίτσα, κάνετε λάθος…

Έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς στα Χανιά και δικαιολογημένα. Η  γνωστή σε όλους «γωνιά», στην οδό Δασκαλογιάννη & Σήφακα, εδώ και 2 χρόνια έχει «περάσει» το street food σε άλλο επίπεδο…

Το πολυσυζητημένο  «pork to beef wild»,  με τον ιδιαίτερο slow street food χαρακτήρα του και φανατικό κοινό, έπειτα από ένα μικρό διάλλειμα, παραδίδει και πάλι μαθήματα ποιότητας.

Γεύσεις υψηλού επιπέδου, με ιδιαίτερη γαστρονομική προσέγγιση και πάντα εξαιρετικές πρώτες ύλες, όπως μας έχει συνηθίσει, η ομάδα του «pork».

Καταψύκτη στο μαγαζί δεν θα βρεις, ενώ τα παιδιά που ετοιμάζουν το φαγητό σου, δουλεύουν σαν στο σπίτι τους, κάτι που «βγαίνει» στις «μαμαδίστικες» γεύσεις που θα δοκιμάσεις.

Επιλέγεις ψωμάκι ή χωνάκι λαδόκολλας και προσθέτεις το κρέας που επιθυμείς με βάση το κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό και πατάτες φρέσκες χειροποίητες. Φυσικά, υπάρχει εναλλακτική και για τους vegetarians, πάντα με βιολογικά λαχανικά. Στο «pork to beef wild», θα βρεις επίσης μερίδα κρεατικών ή λαχανικών, την οποία προσαρμόζεις ανάλογα με το γούστο σου, αλλά και λαχταριστές σαλάτες.

Αξίζει να δοκιμάσετε το ψωμάκι με μοσχαράκι ωρίμανσης black angus, και επιλογή ψησίματος rare, medium ή well done!…

Από τις 12.00 το πρωί, μέχρι όσο αργά… χρειάζεται, το “pork“ είναι εκεί και περιμένει, για να χορτάσει κάθε νυχτερινό επισκέπτη, από κάθε στέκι της πόλης.

Pork to beef wild
Δασκαλογιάννη 68 & Σήφακα, Χανιά
Τηλ.: 28210 53777

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook