Νεος έρωτας στον εφοπλιστικό κόσμο στην Ελλάδα - Ο γιος γνωστού Έλληνα εφοπλιστή ερωτευμένος με Κρητικιά που θεωρείται η Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί 

Ερωτευμένος με την Ελληνίδα «Αντζελίνα Τζολί» είναι ο γνωστός εφοπλιστής Αλέξανδρος Τσαβλίρης, γόνος μίας από τις παλαιότερες ναυτιλιακές οικογένειες.

Πρόκειται για την Κρητικιά Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, η οποία πρόσφατα έκλεψε τις εντυπώσεις ως η μούσα του Βασίλειου Κωστέτσου στην επίδειξη μόδας στο Ηρώδειο.

Δείτε την στη φωτογραφία στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κοστέτσου στο Ηρώδειο

Ο νεαρός εφοπλιστής και απόφοιτος του University of Oxford Αλέξανδρος Τσαβλίρη ζει τους τελευταίους μήνες τον έρωτά του με την εντυπωσιακή Κρητικιά, η οποία έγινε γνωστή στα ελληνικά media ως η «Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί» λόγω της σχετικής ομοιότητάς της με τη χολιγουντιανή σταρ.

Δεξιά ο Αλέξανδρος Τσαβλίρη μαζί με τον πατέρα του Ανδρέα και την μητέρα του Μιλένα Τσαβλίρη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  το ζευγάρι ταξιδεύει μαζί σε όλο τον κόσμο, από το Λονδίνο και το Παρίσι έως το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη, όπου η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη κάνει διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ και εκείνος συνδυάζει εργασία και ευχαρίστηση.

Να σημειωθεί πως ο Αλέξανδρος Τσαβλίρης είναι ο γιος του Ανδρέα και της Μιλένας Τσαβλίρη, οι οποίοι έχουν μία παλαιότερες ναυτιλιακές εταιρίες ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών πλοίων.

Espresso