Ενα ταξίδι 300 χιλιομέτρων με έλκηθρο στον Αρκτικό Κύκλο για έναν ιερό σκοπό πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Βασιλειάδης

Ο Βαγγέλης γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ συμμετείχε, ως εκπρόσωπος της Μεσογείου και κατ’ επέκταση του Δικεφάλου  στο «Fjällräven Polar» και ύψωσε την ασπρόμαυρη σημαία στον Αρκτικό Κύκλο.

Ο αγώνας «Fjällräven Polar» είναι μια διαδρομή με έλκηθρο 300 χιλιομέτρων και έξι ημερών (9-15 Απριλίου), μέσα από τα παγωμένα δάση της Νορβηγίας και της Σουηδίας, σε συνθήκες πολικού ψύχους και με διαμονή σε σκηνές στο σημείο που η γη ενώνεται με τον ουρανό! Κάθε χρόνο στον συγκεκριμένο αγώνα συμμετέχουν μόνο 20 τολμηροί άνθρωποι από όλο τον κόσμο και μέσα σε αυτούς βρέθηκε και ο «τρελός» φίλος του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Βασιλειάδης. Θέλοντας ν’ ανταποδώσει την βοήθεια του κόσμου του Δικεφάλου, ο Βαγγέλης συνδύασε τη συμμετοχή του στη διοργάνωση με την επιθυμία του να συνεισφέρει και να βοηθήσει με τη σειρά του ένα παιδί που το έχει ανάγκη.

Σε συνεργασία με το PAOK Action συγκέντρωσε χρήματα για τον 17μηνών μικρό Νικόλα ο οποίος διαγνώστηκε με ολική ανώμαλη εκβολή πνευμονικών φλεβών (περίπτωση συγγενούς καρδιοπάθειας).

Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα κατατεθεί απευθείας στην οικογένεια του μικρού Νικόλα.

thestival.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook