Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος για την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χανίων της ΝΔ αναφορικά με την αποχώρηση της Ryanair απο τα Χανιά.

“Κάποιος πρέπει να πει στους νεόκοπους συγγραφείς ανακοινώσεων της ΝΟΔΕ Χανίων, ότι για να γίνεται σαφής μια ανακοίνωση, δεν αρκεί να αντιγράφουν το κεντρικό πρόγραμμά τους και να τιποτολογούν περί πάντων. Χρειάζεται σαφής και ξεκάθαρη τοποθέτηση.

Η ανακοίνωσή για την Ryanair είναι χαρακτηριστική άγνοιας και σύγχυσης. Δεν μας πληροφορεί τι έφταιξε που η ιρλανδική εταιρία επέλεξε να μειώσει τα δρομολόγιά της, ο …. «τοπικός ΣΥΡΙΖΑ» ή  η Fraport;

Το να αποδίδει (και) αυτήν την εξέλιξη στο ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό και αναμενόμενο. Μέσα στην απογοήτευσή τους αποδίδουν όλα τα δεινά, μαζί και τη δική τους τοπική κακοδαιμονία στο κυβερνητικό κόμμα. Μια συμπεριφορά που χαρακτηρίζει το επίπεδο σοβαρότητας που διαθέτουν.

Για τη Fraport, όμως; Ποια παράταξη έφερε με τους γνωστούς σκληρούς όρους την γερμανική εταιρία στα Χανιά; Ποιος διέλυσε, αφού πρώτα τον απαξίωσε, τον εθνικό Αερομεταφορέα θεοποιώντας το δήθεν ρυθμιστικό ρόλο της «ελεύθερης αγοράς»; Είναι γνωστό σε όλους ότι ήμασταν εξ αρχής σταθερά εναντίον της παραχώρησης των αεροδρομίων και ότι η Κυβέρνηση υπό το κράτος τρομερών οικονομικών εκβιασμών υποχρεώθηκε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της Ελληνικής Πολιτείας, που είχαν αναληφθεί από το διεθνή διαγωνισμό του Νοεμβρίου 2014 επί κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου. Και ότι πριν την υπογραφή της σύμβασης έδωσε σκληρό αγώνα πάνω στους επί μέρους όρους.

Αν, εξ άλλου, στη ΝΟΔΕ θέλουν να πληροφορηθούν την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι τουριστικές επιχειρήσεις ας συμβουλευτούν τα σχετικά δελτία των αρμόδιων φορέων. Αν δεν έχουν κάτι να πουν, ας περιοριστούν στο παραμύθι «για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ». Δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε….”