Εξιχνιάστηκαν επιπλέον τρεις υποθέσεις κλοπής 

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, 40χρονος κατηγορούμενος για κλοπή. Εξιχνιάστηκαν επιπλέον τρεις (3) υποθέσεις κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Ειδικότερα, προχθές ο 40χρονος αφαίρεσε από οικία ιδιοκτησίας 35χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν, χρηματικό ποσό και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 40χρονος και στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 40χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 30.12.2017 έως και την 16.03.2018 είχε διαπράξει επιπλέον τρεις κλοπές σε οικίες και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα εργαλεία, ενώ απέσπασε από το  Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και τμήματα αυτού (προφυλακτήρα, φανάρια κ.λ.π.).

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook