Έκανε πρόταση γάμου στην καλή του αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοικτό

Από όλα είχε η εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου το Σάββατο που μας πέρασε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στο Κτήμα Θύμελη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνοδευόμενος από την ορχήστρα του τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες, ξεσηκώνοντας το κοινό με την ξεχωριστή φωνή του. Το ροκ ύφος, η απίστευτη ενέργεια και ο δυναμισμός του τραγουδιστή, αλλά και οι εκπληκτικές του ερμηνείες δημιούργησαν ένα εκρηκτικό μείγμα κεφιού και διασκέδασης.

Ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου, ξεχώρισε η παρουσία της Μελίνας Ασλανίδου με τον Κρητικό αγαπημένο της Βασίλη Μουντάκη, ωστόσο δεν ήταν το μοναδικό ζευγάρι που συγκέντρωσε πάνω του όλο το ενδιαφέρον.

Και γι’ αυτό φρόντισε ο γνωστός ρεθυμνιώτης Θοδωρής Καλοτεράκης (ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Κατσαρολάκι»), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το ωραίο κλίμα της βραδιάς για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαρία Μαυρίδου.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο

Στον χώρο βρισκόταν και η Μελίνα Ασλανίδου η οποία πλέον βρίσκεται αρκετά συχνά στην Κρήτη λόγω του έρωτά της με τον Χανιώτη κομμωτή Βασίλη Μουντάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια παρακολούθησε το πρόγραμμα του Στέλιου Ρόκκου ο οποίος όταν την είδε την κάλεσε να ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί ένα τραγούδι, μια πρόσκληση που εκείνη δεν αρνήθηκε

 

 

 

 

 

Πηγή: daynight.gr/