Με αφορμή του τραγικού συμβάντος που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και να τραυματιστούν σοβαρά νέοι άνθρωποι, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση .

\”Εκφράζω τη βαθειά μου λύπη την έντονη ανησυχία αλλά και τον αποτροπιασμό μου για το πρωινό θλιβερό επεισόδιο που στοίχησε τη ζωή ενός νέου ανθρώπου και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο.

Πρόκειται για πρωτοφανές για το Ηράκλειο και την Κρήτη γεγονός που είναι αντίθετο με τον περήφανο χαρακτήρα των Κρητικών, μας ανησυχεί βαθύτατα, αλλά και μας προβληματίζει.

Καταδικάζουμε απερίφραστα το θλιβερό γεγονός και καλούμε τα αρμόδια όργανα της πολιτείας με τη δική μας αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση να προχωρήσουν στην άμεση και πλήρη διερεύνηση του, τιμωρώντας αμείλικτα τους υπαιτίους.

Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας, να σταματήσουμε εν τη γεννέση τους παρόμοια φαινόμενα, πριν αυτή η νέα μορφή «οπαδικής» ή άλλης βίας, βρει και άλλους μιμητές στον τόπο μας.

Εκφράζω τα βαθειά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και ελπίζω το συμβάν αυτό να είναι και το τελευταίο που γνωρίζουμε στο Ηράκλειο και την Κρήτη.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook